TKBL 6. Hafta | Fenerbahçe 96 - Galatasaray 82

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle katılıyorum Matiç çok yetersiz.Baharın çabukluğunu ve dış şut yeteneğini kullanarak hücum etmek daha akıllıca olur.Mutlaka Işıl'ın birebirlerine ve süratli penetrelerine ihtiyacımız var o zaman müdafalarının dengesini bozarız .Tina'da mutlaka kafasını kaldırarak oynamalı çünkü bence double team getireceklerdir Tina'ya ,o an boşu bulursak kolay sayılar yakalarız düşüncesindeyim.Taraftarlarından hiç zannetmem öyle bir medeniyet hamlesi geleceğini.

Kubilay kardeşim Nevriye, Matovic, Tamane, Nevlin' den oluşan uzun rotasyonuna karşı Matic oynarsa üstünlük bizemi geçer? Rüya falanmı gördün Matic maçı alıyordu? Matic hiç oynamasın 40 dakka oynayan Tinanın ölüsü daha iyidir ondan.

Unutmadan ekleyelim: Cumhurbaşkanlığı maçında kupa törenine çıkan Fenerli oyuncuları alkışlayan bizlere karşı rakip tribünün yarın neler yapacağını hep beraber göreceğiz.
Yok rüya görmedim :D sadece Tina'nın 2 dakika dinlenip belki olursa Bahar'ı 3'e çekip Matiçi Nevriye'nin savunmasına verip iyi savunma yapılabilir.Bizim maçı yenmemiz pardon abi ama sana göre rüya heralde kusura bakma lütfen.

Yok rüya görmedim :D sadece Tina'nın 2 dakika dinlenip belki olursa Bahar'ı 3'e çekip Matiçi Nevriye'nin savunmasına verip iyi savunma yapılabilir.Bizim maçı yenmemiz pardon abi ama sana göre rüya heralde kusura bakma lütfen.

Kazanmamız zor ama kazanamayız demek değil tabiki bu,bence yarın Alba olsada zor olurdu.Uzun rotasyonumuz kuvvetli olmazsa (syl katılması ile bu çözülür) diğer fb serilerindede zorluk devam eder.Düşünün maçta Tina'nın (allah korusun) bir sakatlığı oldu maçı tamamlayamadı veya 5 faulledi, ne şansımız olur FB yada Euroleague takımlarına karşı !
Cumhurbaşkanlığı maçında onlar 2 uzunla çıktılar sahaya ve Birsel'i fazla oturtarak sahada yanlış yabancı tercihi yaptılar bunu unutmamak gerek.Ama yinede Syl,Tina,Alba,Diana 4 lüsü aynı anda sahada olduğunda bence biz favori oluruz.Ayrıca Önder Bey'in dediği gibi eğer avrupalı 5 numara takviyesi olmazsa kimse final four beklemesin takımdan boş ümitlerle.Hatta Prince'in bu sene Ruslara karşı hiçbir maçta oynamayacağını düşünerek mutlaka Işıl'ı dinlendirecek bir 1 numara da takviyesi yapılmalıyız eğer gerçekten büyük düşünüyorsak.

Tamam Ateş abi katılıyorum ben ona.Fakat Alba yok şimdi ne yapalım Matiç oynamasın mı tamam iyi olmayabilir fakat oynayacak yani başka çaresi yok 5 dakika olsa bile Tina dinlenmeli veya diyorum ki bahar 3 e kayar Matiç 4 oynar vb... Bende katılıyorum uzun şart avrupalı Matiçle zor biraz.Fakat Euroleagude Fowles oynayacak bence.Her neyse oralara girmeyelim demek istediğim bu belki Matiç yarın Nevriye'yi çok iyi savunacak veya iyi hücum edecek nerden bilebiliriz.Ama 4. yabancı kuralını ondan yana kullanmamız lazım artık yapcak bişey yok.Alba'nın olmasını tabii bende çok isterdim fakat yok yapcakta bişey yok daha.Anlatmaya çalıştığım buydu abi.1 numara olayınada katılıyorum.

O maçta Zane Tamane yok tu o yüzden :D bu arada yarın maçta Matiç oynar inşallah ve ne demek istediğimi görüceksiniz.Ölüsü mü dirisinden iyidir Tina'nın onuda görücez! Bahar 3'e geçip Matiç 4 oynayabilir herşey düşünülebilir.Geçen senede bu saçma düşünce vardı hatırlıyorum :D Sylvia Fowles = 40 dakika demekti.Hala akıllanmayanlar var anlaşılan yazık!

4'e 1 falan oynanıcak sanıyosun sanırım sen Tamane kadroda olunca? Tamane yoktu ama Nevriye, Nevlin, Matovic vardı. Matic nasıl 4 oynar onu hiç anlamadım zaten, Matic'in ayakları değil Nevriye'den Matovic'ten bile yavaş. Sana yazık valla, Matic'i çok iyi savunmacı sanman da + bir yazık lafını haketmeni sağlıyor. Neyse birazdan hala akıllanmamışlar yazık! dersin. 5 dakika da olsa dinlendirmek lazım nasıl olsa dimi ?

Tartışmaya girmek istemiyorum.Bu oyuncu Galatasarayda oynuyorsa demek ki birşey vardır.Ya daaa Galatasarayda birşeyler vardır o zaman siz onu demek istiyorsunuz.Matiç yarın kadroda olmasın en iyisi bizde yenilelim size göre güzel olur tartışmak istemiyorum gidin kendiniz oyuncu alın oynatın.

arkadaşlar onlarda da babkina yok. cumbaba maçında etkili oynamıştı. tamane oynayacak yerine. matic le aynı düzeyde bir oyuncu. ayrıca bizde cumbaba maçına göre ekstradan ışıl oynayacak. bu da büyük avantaj. ben maça gidecem. ne kadar çok kişi gidersek onların sayısını azaltırız.

Ben umutsuzluk için Alba nın sakatlığı dışında hiç bir şey göremiyorum.Bizim için bir şanssızlık Babkina nın sakatlığı.Birsel in süresini çalıyordu ne güzel,ve ciddi bir huzursuzluk vardı takımlarında.Ben hala takım da sorunları olduğunu düşünüyorum.Bugün Caferağa da iyice pisleşecekler,klasik rezillikleri yine yaşayacağız.Özellikle Dee nin bundan olumlu yönde etkileneceğini düşünüyorum,hırslı,motivasyonlu bir Dee varken karşısında kim olursa olsun maça biz avantajlı başlarız.Son maçtaki yediğimiz farka da pek takılmayalım,tamam fark çok büyük ama yediğimiz takımda baş favorisi kupanın.Baş sorunumuz bugün yine ribaundlar olacaktır,Matovic,Nevriye,Tamane,Nevlin e karşı Tina ve Bahar ne kadar ayakta kalacak o da sonucu belirleyecek büyük ihtimal.Matic bi 5 dk nefeslendirebilse Tina yı o bile rahatlatacaktır takımı.Yenilirsek de büyük sorun değil İpekçi de kazanıp elbet alırız saha avantajını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...