TKBL 8. Hafta | Galatasaray Odeabank - Ceyhan Belediye

Adamlık cinsiyet değil, şahsiyet meselesidir.(N.F.K.) Hepinize helal olsun kızlar. Sezon başı içerden ve dışarıdan bir çok olumsuz gelişmeye rağmen, karakter koyarak Ekrem Hocanın Liderliğinde göstermiş olduğunuz bu çaba ve mücadele için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İlerleyen zaman da daha da iyi olacağımıza inancım tam. İnandık biz sizlere Dişi Aslanlar yüzümüzü güldürün bu sene...

Bugün Üşenmedim salondaki Taraftarı saydım 114 kişi Ekrem hoca ve bu takım bunları hak etmiyor gerçekten Çok yazık...
Bu arada MAçın Hareketi olanYasemen'in Müthiş Asistini Unutmayalım :D

Tebrik ediyorum takımımızı gurur duyuyorum gösterdikleri özverili mücadele için. Ekrem Memnun gibi bir teknik adama sahip olmak ayrı bir mutluluk sebebi gerçekten.
Ekrem Hocam hep bizimle ol. Sana güveniyor ve inanıyoruz.

Maçta özellikle Bahar'a hayran kaldım. İstatistiklere bakıldığında belki ne yaptığı, oyuna etkisi belli olmayacaktır ama çok iyiydi. Hep hareketliydi her an oyunun içindeydi. Açıkçası Erkek basketbolunda da Bahar gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var çünkü 3-4 numaralarımız köşelere demir atıyor sabitleniyorlar. Bahar ise her an için hareketliydi yanındakini de böylece yordu. Üstüne, atılan her şutta da potaya doğru en kısa yoldan gidip Hücum ribaundu kovaladı. Allah nazardan saklasın hep çalışıyor daha iyi olmak içinama bu emeğinin karşılığını alacak Bahar. Biz de epeydir bekliyoruz:)

Işıl asist konusunda bu sene çok iyi gidiyor oyunu daha sakin oynuyor. Fazla kastırmıyor kendini bu da ayakta dinç kalmasını sağlıyor. Ki kastırmasın da. Kız her maç minumum 32 dk oynuyor ona uzun vadeli ihtiyacımız var. Yalnız gördüğüm o ki göğüsten çıkardığı paslarda güç seviyesinde bir azalma var. Hani topu bombeli dğeil de göğüs seviyesinde atarsın ya pas olarak. İşte o paslarda belli etti bunu. Bence bunun için biraz bench press çalışmalı göğüs kaslarını güçlendirmeli.

Ayşe-Yasemen nispeten daha fazla süre aldı bu da sevindiriciydi. Ayşe'nin özgüveni kaybolmuş. Ya hata yaparsam diyerek oynuyor. Ama milli takımdan bildiğimiz Ayşe o anlamda hata yaparım diye korkmuyordu. Bu da onun daha etkin olmasını sağlıyordu. GS'da da o özgüveni sağlamalı,hata yapmaktan korkmamalı.

Esra 4-5 defa önünde boş koridor varken içeri girmeye çekindi ve/veya korktu. Maç boyunca sanırım bunu 2 kez yaptı. Bİrinde geç kaldı ürkek gitti ama faul aldı diğerinde zaten boş turnike attı. Maç içinde bunları rahatça görebilmeli Esra.

Takım her zamanki gibi gücünü sonuna kadar kullanmayı görev biliyor. Bu yüzden en sevdiğim GS takımı bu takım. Allah yollarını açık etsin.