TKBL | Antakya 49 - 60 Galatasaray

Yine çok zor bir maç, bu yıl oynadığımız 2 maçtada kazanırken çok zorlandık, kaliteli yabancıları var bunun yanında katkı veren yerlileride var, bizdede Işıl olmayacak herhalde, çok zor olacaktır, inşallah kazanırız...

Harding'in tek oyun kurucu olarak oynayacağı maç olacaktır. Böylece neler yapıp, neler yapamadığını çok iyi gözlemleyeceğiz. Aykut Bey'in dediği gibi çok zor bir maç olacaktır. Hatta ben kaybedeceğimizi düşünüyorum. İnşallah beni yanıltır Sarayın Sultanları. Böyle düşünmem de en büyük etken Işıl'ın olmayışıdır. Harding'e baktığımız zaman skor opsiyonunu görebiliyoruz ancak oyun kurmadaki yetersizliği ve topu doğru kişilerle buluşturamayışı bizim handikapımızdır. Savunmasındaki sertliği, hucümda da görürüz inşallah. Tekrar yinelemek istiyorum umarım beni yanıltırlar. Fb ve F8 öncesi büyük bir moral olur hepimize.

Muhtemelen Işıl olmayacak. Artık bu sefer uzunlardan birini kesip Harding'i alırız herhalde kadroya.

28-28 ilk yarı bitti. Çok fazla top kaybı yaptık. Özellikle 2.periyod. İlk 5 dk çok harika oynadık. Homend moladan sonra öyle bir döndü ki, 6-0lık bir seriyle karşılaştık. Işıl Alben'i arayanlardanım ben de. 3 sayı tehdidi. Harding penetreleri başarılı yapıyor. Ancak istatistiğe baktığımız zaman hiç asisti yok. Hızlı hucümların çoğunda takımımı bekleyeyim diye bi düşüncesi yok. Hepsinde topu elinden çıkarıyor. Bazen yerine göre dur bir bak potaya, arkadaşlarına. Alba çok fazla 3'lük kaçırdı. Sancho'nun topu resmen potanın deliğinden tekrar çıktı. Bu tür şanssızlıklar yakamızı bırakırsa ve top kayıplarını 2.yarı en aza indirgersek maçı alırız inşallah. Naile İvegin daha olaya dahil olmadı. O dahil olmadan bizim maçı koparmamız lazım.

Beni yanılttığınız için teşekkür ederim. Harding kafamdaki şüpheleri attın ya bir teşekkür de sana. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam hiç 3'lük atamadık?

Harding 19 sayı 4 ribaunt ve 4 asist, Fowles 18 sayı 9 ribaunt,Alba 10 sayı 10 ribaunt,Bahar ve Fowles 6şar sayı ile takımımızın skor yükünü paylaştılar. Savunmamîz harika eyvallahta hücumda çok etkisisiz sene başından beri. Net bir şutörümüz yok. Fenerbahçeye karşı bu hûcum performansıyla çok zor anlar yaşarız. Şutlarımız ne zaman girecek bilmiyorum. 3lüklerde çok kôtüyüz. Hûcumumuzu Fenerbahçe ve F8 maçlarında ûst seviyeye çikarabiliriz inşaAllah. Tebrikler kızlar..

Maçlardaki yerli oyuncuların katkısına bakarsak çok fazla hedef büyütmememiz gerektiğini gayet net bir şekilde anlıyoruz. Artık f8 de sonuç ne olursa olsun memnun hoca başarı olmuştur, şimdiden tebrik etmek lazım.

Şampiyonluğu da bu skor yüküyle kazanacak bir takım havasına girip fazla hayallere kapılmayalım, kötü takım değiliz bu kadarı yeter, yetmeli şu an için...belki iki üç sene içerisinde yönetim zihniyeti değişir ve takıma katkı vermeye başlar ise, o zaman bir şekilde şampiyonluktan bahsedebiliriz.