TKBL-Beşiktaş CT 50-63 GALATASARAY MP

Hem canlı yayının olmaması hem de futbol maçına gittiğimden dolayı maçı izleyemedim. Mersin maçıyla birlikte bu sezon ligde izleyemediğim ikinci maç oldu. Açıkçası futbol tarafında geçirdiğimiz bu kötü günlerde kaçırdığım bir basketbol maçı için inanılmaz üzüntü duyuyorum. Umarım bir daha kaçırma gibi bir durum yaşamam.

Akatlar'dan alınacak bir galibiyetin önemi ortadaydı. Mersin'den sonra Akatlar'dan da galibiyet ile dönmemiz, takımın kendisine olan güveni arttıracaktır. Maçı izleyemediğimden dolayı fazla teknik yoruma giremiyorum ama maç sonu Ceyhun hocanın açıklamalarını dinlediğim de aynı görüntünün devam ettiğini görüyoruz. Hocamız kenardan gelecek oyuncuların takıma daha çok katkılarının olması gerektiğini vurguladı. Bu katkının bir an önce gelmesini beklemek, erken davranış olacaktır. Ancak belli bir süre zarfı içerisinde kenardan da belli bir katkıyı her maç almamız gerekiyor. Yıllardır belli isimlerin sırtında giden bir oyun yapımız var. Ceyhun hoca ile birlikte alacağımız katkıyı takım geneline yayarsak bu attığımız en önemli adım olacaktır kuşkusuz.

Seimone ve Fowles'ın performansları takım adına elbette önemli ancak Currie'nin bu maçta gösterdiği performans çok daha önemlidir benim için. Savunmaya sertlik getirmesinin yanında hücumda da böyle ekstra katkılar vermesi, takımın oldukça rahatlamasına sebep oluyor. Böyle yararlı bir oyuncuyu Avrupa'da oynatabilseydik keşke diyorum ama Seimone ve Fowles'ı dışarıda bırakacak bir lükse sahip değiliz.

4/4 ile yola devam etmek sevindirici. Haftaya bizle birlikte namağlup yola devam eden Botaş ile oynayacağız. Gerçekten çekişmeli ve bir o kadar önemli bir maç olacak. O maçtan da galibiyet ile ayrılarak Fenerbahçe maçı öncesi morallerimizi tavan yapabiliriz.

Takımımıza tebrikler..
 

Üst