Öncelikle takımın seneye böyle güzel bir giriş yaptıkları için tebrik ediyorum. Bu başlangıcı izleyemediğimizden dolayı da çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok, şartlar böyle.
Açıkçası rakibin form durumu, ligdeki konumu vs. beni ilgilendirmiyor. Takımın ilk çeyrekte 33-9, maç boyu dominant oynaması ve maç sonunda gelen 32 sayılık fark önemli bir güven sağlayacaktır takıma. Bu performans oluşurken Big Syl'ın da olmadığını düşünürsek daha da önemli bir galibiyet çıkıyor önümüze.
Tuğba Palazoğlu'nun performansı müthişti gerçekten. Dış atışlarda bu denli iyi oyunu, gelecek maçlarda alacağı sorumluluklarda daha iyi verim vermesini sağlayacaktır. Nihayetinde Big Syl olduğu dönemde içeriye çok gömülüyor rakip savunmalar. Bunu cezalandıracak oyuncularımızın çıkması, hücumdaki gücümüzü arttıracaktır kuşkusuz.
Bütün oyuncularımızın katkı verdiği bir başlangıç yaptık yeni seneye. Dilerim devamı da aynı şekilde gelir. Karşı yaka bildiğimiz sorunlar ile uğraşırken bizim bu durumda disiplinle devam etmemiz gerekiyor. Unutulmamalı ki en büyük rakibimiz artık en önemli hücum silahından yoksun ve onun yerine alacakları herhangi bir oyuncunun da o etkiyi sağlayacağını düşünmüyorum. Kararlı bir şekilde ilerleyelim, mutlaka elimize fırsatlar gelecektir.