TKBL | Ceyhan Bld. 63-95 Galatasaray

Re: TKBL | Ceyhan Bld. - Galatasaray

4 oyuncumuz çift hanelere ulaştı... Forma giyen 9 oyuncunun tamamı sayı ve ribaund istatistiği yapmış. 7 farklı oyuncu da asist yapmış. Güzel dağılım olmuş, tebrikler...
 
Valla Ceyhan takımı savunma yapmayan bir takım o belli...

Kazanmak her zaman iyidir...Farklı olması da iyi...Bu maç bu kadar farklı beklemıyordu kımse farklı bitmesinin sebebi biraz da çok yuksek yuzdeyle atmamız...Her maç bu şekilde olmaz...

Tebrıkler takıma...Ama şampiyonluk için daha çok ama çok yol var...Fb TAURASİ olmadan darmadağın etti Bjk yi çok iyi savunma yaptılar 2. yarı göz açamadı bjk...
 
basketbol takımını tebrik ederim...
Sihirli değnek filan olsa elimde PENNY İ BİZİM formamızla görmek isterdim...
İnsallah sene sonu da böyle olur...
 
Burak Gurcan' Alıntı:
basketbol takımını tebrik ederim...
Sihirli değnek filan olsa elimde PENNY İ BİZİM formamızla görmek isterdim...
İnsallah sene sonu da böyle olur...
Fb nin Penny'i bırakacağına hele hele bizim yönetimin onu fb nin elinden kapabileceğine ihtimal vermiyorum.
Maçı izlemedim ama deplasmanda rakibi 63 sayıda tutup 32 sayı farkala kazanmak önemlidir.Fowles gibi bir eksiğimiz olmasına rağmen (gerçi takım halaa fowles'la bir uyum yakalayamadı.Ah bi uyum yakalasak Fowles'la,guardlarımız bi öğrense BigSyl'i beslemeyi :( ).
Umarım bu ara iyi gelmiştir takıma.Kesinlikle şampiyonluk istiyorsak savunma sertliğimizi artırmamız gerekiyor(Oktay hoca bir el atsın şu takıma da :p ).Tabi birde Tamika'nın kesin alınması lazım.Eğer onu alamazsak şampiyonluk ümidim kalmaz benim.
 
Öncelikle takımın seneye böyle güzel bir giriş yaptıkları için tebrik ediyorum. Bu başlangıcı izleyemediğimizden dolayı da çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok, şartlar böyle.

Açıkçası rakibin form durumu, ligdeki konumu vs. beni ilgilendirmiyor. Takımın ilk çeyrekte 33-9, maç boyu dominant oynaması ve maç sonunda gelen 32 sayılık fark önemli bir güven sağlayacaktır takıma. Bu performans oluşurken Big Syl'ın da olmadığını düşünürsek daha da önemli bir galibiyet çıkıyor önümüze.

Tuğba Palazoğlu'nun performansı müthişti gerçekten. Dış atışlarda bu denli iyi oyunu, gelecek maçlarda alacağı sorumluluklarda daha iyi verim vermesini sağlayacaktır. Nihayetinde Big Syl olduğu dönemde içeriye çok gömülüyor rakip savunmalar. Bunu cezalandıracak oyuncularımızın çıkması, hücumdaki gücümüzü arttıracaktır kuşkusuz.

Bütün oyuncularımızın katkı verdiği bir başlangıç yaptık yeni seneye. Dilerim devamı da aynı şekilde gelir. Karşı yaka bildiğimiz sorunlar ile uğraşırken bizim bu durumda disiplinle devam etmemiz gerekiyor. Unutulmamalı ki en büyük rakibimiz artık en önemli hücum silahından yoksun ve onun yerine alacakları herhangi bir oyuncunun da o etkiyi sağlayacağını düşünmüyorum. Kararlı bir şekilde ilerleyelim, mutlaka elimize fırsatlar gelecektir.
 

Üst