TKBL | Fenerbahçe 75-62 Galatasaray

Zor günler geçiren ve Galatasaray yönetiminin ilgisizliğine rağmen mücadele eden Sarayın Sultanları Fenerbahçe deplasmanında.

14 Şubat Pazar Saat 16.00
Metro Enerji SS

Ödenmeyen maaşlar , mental çöküş ve ipekci'de kaybedilen derbi .. Bu koşullar goze alındıgında deplasmanda hangi moral motivasyonla oynayacagiz soru işareti .
Mücadele edin yeter .. Canınız sagolsun ..

Ekrem Memnun ve Sarayın Sultanlarının olduğu yerde ümit kesilemez, her şeyi yapabilirler , yapmışlıkları var :)
Yürüyedurun Atın Kızlar

Fenerbahce'nin yıllardır yaptigi skorer kısa transferlerini hayranlikla izliyorum..
Pondexter ve Angel ' in ekmegini yillarca yediler .. Tam kurtulduk derken pondexter ve Angel 'in daha dengeli ve istikrarlisi Quiqley'i getirdiler..
İstatistik kagidina her mac düzenli olarak 20 sayi birakan bir oyuncu ..

Skordan canla başla mücadele ettiğimiz belli üstelik deplasmandayız. İlk maçta keşke Wauters olsa demiştim. Dayanın kızlar. Kaybedersek de yüreğiniz yeter!

Su an bizden daha dengeli bir kadrolari var ve iyi oynuyorlar fakat aklimin almadigi bir sey var: FB ligde nasil her maçi periyot basi ortalama faul limitinin altinda kalarak tamamlamayi basariyor, bu verideki bir takim kural dahilinde "normal" bir performansla nasil bu kadar iyi savunma yapiyor ? Bugun yine bir derbi maçini ustelik karar anlarina 3 sayi farkla girilen bir maçi 13 faulle tamamladilar.

Bizim açimizdan ise denecek bir sey yok, savunma zaafiyeti konusunda surekli Kizer'i elestirenlere verdigim Nevriye cevabi bugun yine parkede geçerliligini korumusa benziyor maalesef. Takimin en onemli 3 skor opsiyonundan biri sakatliktan moralsiz dondu, biri yasliliktan sinmeye basladi. Yine de Wauters hamlesi kisa bir alisma surecinden sonra ligi umdugumuzdan daha iyi yerde bitirmemizi saglayabilir.

Tek güvendiğim Ekrem hocamız, oda nereye kadar sabreder bilmiyorum, hâlâ hakem federasyon diyen arkadaşlar var, bizim kadromuz her yıl geriye gidiyor artık, adamlar yakında kapatırlar bu gidişle, biri çıkıp ödenmeyen maaşları açıklasın, biri çıkıp bulunmaz hint kumaşı olan Kizer neden hâlâ kadroda açıklasın, Kizer'in yerine Lacy'i bile almış olsaydık şuan bu durumda olmazdık, yazık gerçekten Ekrem hoca bunları haketmiyor...

Malesef psikolojik üstünlüğümüz sona erdi.
Dursun Özbek ve ekibi kına yakarlar artık.
Kızlarımızın canı sağolsun...