TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Sıfır heyacan duyuyorum şu maça eskiden yenileceğimizi bilsemde sonuna kadar arma diyordum.Ancak basiretsiz insanlar yüzünden o kadar çok soğudum ki şubeden keşke kapatılsa diyorum.
 
Bizde Sylvia Fowles onlarda Cappie Pondexter yok heralde.TBF nin canlı skor kısımında kadrolar bölümünde gözükmüyor bu iki oyuncu.Bakalım neler olacak.İnşallah seride 1-0 öne geçeriz ve uzun zaman sonra ligi kazanırız.Kızlara başarılar...
 
Sezon boyunca, bu oyunla şampiyon oluruz diyebileceğimiz tek bir maç bile yok ama işin ucunda Galatasaray var.. başarılar kızlar..
 
Böyle şeylere acayip takılıyorum ve uyuz oluyorum. GSTV'de maçları veriyor, hadi deplasmanda yazmayın kendi evimizdeki maçlarda neden tbftv yazıyor? Yada neden onların kendi evindeki maçlarda da tbftv yazmıyor?


 
Maç kadrosu|Özge, Ayşe, Yasemen, Işıl, Nevriye, Fowles, Şaziye, Lyttle, Wauters, Gülşah, Şebnem, Harding

Başarılar kızlar 2 maçta 1 galibiyet mükemmel olur,o galibiyet bugün olmasa bile umut veren bir oyun bekliyorum 2.maç için.
 
Ekrem hocaya güveniyorum ama neden Harding'de gösterdiği ısrarı Alba'ya göstermez anlamıyorum, ne görüyor şu Harding'de, eğer mesele oyun kuruculuksa Alba'da Harding kadar oyun kuruculuk yapar, eğer yaptığı hatalarsa Ekrem hocam kusura bakmasın ama Harding Alba'dan daha çok hata yapıyor, bu seri için herşeye rağmen Ekrem hoca ve kızlara güveniyorum, en azından savaşın kızlar, benim umudum var, inşallah şampiyon oluruz...
 
Whalen Whalen Whalen Whalen. Arkadaş her maç aklıma geliyor. Şu güzel giden maç esnasında bile Harding'i görünce Whalen aklıma geliyor. 14-19 ilk çeyrek

Şu savunmayı maç sonuna kadar sürdürmek lazım. İlla ki hücumda tıkanacağız. Seri yememek lazım. Alba'yı kaybetsek bile tercih doğru olmuş. Uzunlarımız etkili. Şu savunmayı maç boyu sürdürmek çok kritik. Eksra olarak piyangodan 1 skorer çıkarırsak maç için şansımız olabilir.
 

Üst