TKBL Finali 4. Maç | Fenerbahçe 71 - Galatasaray Odeabank 65

Ayrıca Alba'ya ne demeli ki ? o kalitede bir oyuncuya maçın en kritik anlarında kaçırdığı bomboş atışlar hiç ama hiç yakışmadı. Bone'yi söylemıyorum bile.

İPEKÇİDE 1 KOLTUK BİLE BOŞ KALIRSA HEPİMİZE YAZIKLAR OLSUN.

Abdi İpekçi'deki maçta yönetim hakemlerin üzerine yürüyüp tehtit etmezse gerekirse devre arası soyunma odası basmazsa ,aynı şekilde Fener bench'ine hakaretler etmezse adam değildir

Hakemler kötüydü ama ikinci yarı biz daha kötüydük. Maç defalarca elimize geldi ancak her seferinde geri çevirdik. İnşallh evimizdeki son maçta galip gelip kupayı alırız.

Tahmin ettiğimiz gibi şampiyonluk 5.maça kaldı lakin takımı çok sevdiğim halde güvenemiyorum
maç içi gel-git ler çok fazla fark ken fark yiyiroruz ...
nasip bakalım ne olacak

Bu kadar boş şut kaçırıp, saçmasapan üçlükler yersen gelmez o maç sana.
Hakeme yüklenmenin hiç lüzumu yok.

Takım güven vermiyor, set hücumları ciddi sıkıntılı.

Final maçında da bu tempoyla top çevireceksek kabız hücumlar görmeye devam ederiz.

Son periyot resmen döve döve yenildik. İnanılır gibi değil. İpekçide de böyle yönetsinler de görelim!

Hakem Emin Moğulkoç, hani geçen sene dokunmadan Sylvia'ya faul çalıp maçı satan sahtekar. Geçmiş olsun.

Geçen Ataşehir'de ilke maçı kazanıp seride 1-0 öne geçmiştik hatırlarsanız. Sonraki maç yine oradaydı ve biz 2-0'a doğru giderken maçın bitmesin 1.30 kala 3 sayı öndeyiz, Matoviç şuta kalkıyor Sylvia ile arasında 1 metre var top girmiyor ve faul düdüğü çıkıyor. Sonra maçı kaybediyoruz. O topun ribaundunu almak belkide bize maçı kazandıracaktı ama Emin Moğulkoç izin vermedi buna! İşte bu hakem yarınki maçı yönetecek!

[video=youtube_share;cwlIiSF4eCU]http://youtu.be/cwlIiSF4eCU[/video]

Bazı şikecilerde yeni bir moda var, başlamışlar hakem ağlaklığı yapmaya. Hakemler sayesinde biz 2 maçı almışmışız. Şampiyon olursak hakemler sayesinde olurmuşuz. Ulan hadi dediklerini geçtim. Bu takım Ekaterinburg'da kimin ağzını yüzünü dağıta dağıta kupayı aldı? Kaç katı bütçeye sahip takımları delik deşik etti o tarafsız hakemlerle şimdi bir de utanmadan böyle konuşuyor şerefsizler. Geçen sene bu forumu çok takip ettikleri belli. Canımızın ne kadar yandığını biliyorlar geçen sene şimdi de gelmiş hakem edebiyatı yapıyorlar.

Bu takım bu sene 3. kez seve seve onların elinden o kupayı alacak. İster taraflı ister tarafsız nasıl bir hakem, fenerasyon olursa olsun. Azis çıksın Abdi İpekçi'de azarlasın bakalım hakemleri. Burası Ülker Arena değil, biz de Vakıfbank değiliz.
Herkes haddini bilecek. Daha parmaklıklar ardını boylamadığı saatlere şükretsin şerefsiz mafya.