TKBL | Galatasaray 73 - 50 Adana Botaş

Sylvia da kendinden memnun değil bunu sahadaki tepkileriyle anlayabiliyoruz ama artık sorunun çözüp kendine gelmesi lazım. Böyle kolay maçlarda bile iyi oynayamadıktan sonra önemli maçlarda nasıl katkı verecek? Ekrem hoca onu kazanmak için herşeyi yapıyor.

Tebrikler kızlar helal olsun.Özellikle Yasemenin savunma performansının yanında sayı atma potansiyelinide göstermesi gerçekten çok sevindiriciydi.Onu tanıyanlar zaten bu yeteneğinin olduğunu çok iyi biliyorlar.O gerçekten çok değerli bir oyuncu. Umarım bu performansı yükselerek devam eder.

Herkes iyi savunmayı övmüş. Tamam savunma iyi hoş ancak 22 top kaybı biraz fazla değil mi? Whalen sonrası sürekli bu rakamları görüyoruz. Bir çözüm şart.

usk prag maçında whalen yoktu ve yanlış hatırlamıyorsam 6 top kaybı ile oynadık. Sadece konsantrasyon kaybı olarak değerlendiriyorum. Benchten gelenler özellikle.. Ayşe cora son 5dk girdi ve 5 6 top kaybı yaptı. Bunun gibi örnekler. Takıma güveniyorum. Şu 3 haftalık süreçte, iyi motive olup Final8'e hazırlıklı olacağız.

...Rakip takımın Guardı olarak ağırlıklı oynayan Pelin derya bilgiç aslında çok iyi bir Galatasaray'lı ve gelecek vaad eden milli takımında 1 ve 2 nolu bölgesinde oynayan bir oyuncudur gelecekte mutlaka büyük takımlara gidecek performansı sergiliyor.
Umarım iyi bir Galatasaraylı olan Birsel vardar'lıdan yararlanamadık ama sanırım pelin derya bilgiç birilerinin dikkatini çeker...

Mehmet Lütfi'nin bu yorumunu okuyunca 26 Aralık tarihinde Tunahan'ın benzer bir yazısına verdiğim cevabı hatırladım:

"Sevgili Tunahan' ın yukarıdaki listesini görünce aklıma nedense iki atasözü birden geldi; "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.", "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur."
Ligi takip etmek, göze batan oyuncuları izlemek elbette kayda değer bir çalışma ancak bunu yaparken kendi altyapımızdan yetişmiş değerleri de gözardı etmemeliyiz."

Fowless'ı eleştirirken onun bu sezon yaşadıklarını göz ardı etmemeyin lütfen...

Önce sakatlıkla boğuştu, sonrasında babasını kaybetti, annesi felç geçirdi. Üstüne şubede yaşanan mali kriz ve Whalen'ın takımı terk etmesi... Bütün bu olumsuzluklara rağmen Fowless sahaya çıkıp topunu oynamaya çalışıyor. Kendisi de performansından memnun değil ama elinden geldiğince mücadele ediyor. Umarım en kısa sürede toparlanır.