TKBL | GALATASARAY 90-62 Alanya Bld.

Gerçekten çok kötü oynuyoruz,birşeyleri çabucak düzeltmek lazım...Olmuyorsa ufak tekef değişikliklerde yapılabilir...Öncelik oyun kurucu pozisyonu olmalı,Augustus'u 2 numarada kullanmayı düşünüp 3 numaraya Currie'den daha iyi bir oyuncu alabiliriz bunun yanında...Yatırımın boşa gitmemesi lazım...
 
Maçı salonda izledim.Çok kötü oynadığımızı söylemek isterim ilkönce.Maç bittiğinde istatistiklere baktığımda yerli oyuncuların katkısının çok az olduğunu söylemek isterim.Bu oyunla ve katkı ile sampiyon olmamız imkansızdır.
 
'C.Başkanlığı maçından ders çıkaramamışız.' dedi koç basın toplantısında. Oyunculara inatla hatalarını anlatışını, kenarda çabalayışını atlamamak lazım. Bir anda olmayacak elbette herşey, zorlu bir süreç bu ama çok taşlı da olsa yol bu yol; sapmamak lazım.

F.Bahçe maçı herkesin şevkini zedeledi, bunu da inkar etmiyorum lakin yolun çok başındayız ve o gün ekstra bir oyunla yenildik biz. Beyaz havluyu hemen atmamak lazım, biz daha yola bile çıkmadık diyebilirim. Bu yolun başarıya ulaştığı daha önce çok kez test edildi, Florya'da da başarılı olacak. İnanıyorum ben. Optimist bir insan değilimdir, hiç bir zaman da olmadım ama bunları okuyanlardan bazıları illa ki bu yönde bulacaklardır bu yazıyı fakat emin olun ki optimist bir insanın düşünceleri değil bunlar. Oynayarak büyüyeceğiz biz, emekleme aşamasına bile geçmedik henüz.
 
Bugün Karsıyaka panküpe yenilmis aklımda karısmadı degil biz kupada cok kötü idi,onlar cok iyilerdi ...Sezon sonu ne olucak görelim zaman zaman zaman
 
Fenerbahçe'nin kaybetmesi önemli.Umarım şu zor dönemde ekstra kayıp yaşamayız.Olay derbilere kalır.Yıllardır sezonu lider bitirememekten kaybediyoruz zira.
 

Üst