Mersine bakıyoruz nasıl kazandılar şut atan guardlarıyla , sadece tek bir oyuncu nerdeyse bütün maçları bu şekilde kazanıyorlar . Bize bakarsak kaybettiğimiz maçlarda hatta kazandığımız maçlarda şutör guard eksikliğini hep yaşıyoruz. Wnba de bile hep şutör guardları iyi olan takımlar şampiyonluğa uzanıyorlar. Senelerdir uzun oyuncu diye diye bir yere varamadık . Ben artık her sene Türkiye kupasını kazanan bir takım görmek istemiyorum. Bu senede bitti herşey . Hiç umut etmeyelim
Euroleague miş , ligmiş . Her sene ayrı bir sorun yeter artık . Her sene ligde şampiyon olan fenerbahçe yıllardır aynı kadroyla devam ediyor , biz ise her maç kadro değiştiriyoruz. Böyle birşey yok . Erkek takımıda kadın takımıda her sene yabancılarını baştan sona değiştiriyor . Haydiii sonra yine herşey bizim dualarımıza kalsın . Minicik bir umudum vardı artık oda kalmadı bu seneyle ilgili açıkçası gelecek sene ile ilgilide umudum yok . Biz yine Hardingli , Şaziyeli bir takımla yüzyıllarca oynarız. Onların 20 sayı ve üzeri atlarını bekleriz . Yasemen'in bütün maçlarda iyi oynamasını bekleriz sadece koca sezonda 2 maçta değil .
Herşey bu yenilgiden sonra mı oldu . Tabiki de hayır .. Ama geçmişe dönüp bakalım ; kaybettiğimiz maçlar Kaski(2) , Ekaterinburg(2) , Fenerbahçe(2) , Mersin(1) ve diğerleri . 1 tane bile güçlü takımı yenememişiz . Evet Türkiye kupasını aldık ama nasıl aldığımızda ortada.
Basketbolda hücumdan çok savunma yapmamız bireysel fikrim hoşuma gidiyor ancak senelerdir ligde en az sayı yiyen takımız ortada ne var hiçbirşey . Böyle olcaksa 100 sayı yiyelim ama 101 atıp kazanalım . 100 atıp 50 yemeyelim .
Ben yine de dua mı edip bitiriyim . İnşallah herşey istediğimiz gibi olur . Kupaları alırız..