TKBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Galatasaray 2-0 Edirnespor (84-34,96-42) | Galatasaray Yarı Finalde!

FB'yi deplasmanda 54-72 yendiğimiz maçta, Bone 13 dk süre alıp, 7 sayı 4 rebound üretmiş. Kelsey dönerse işimiz daha kolay olur; ancak dönmezse, Ekrem Hoca elindeki kadroyla da bu takımı şampiyon yapabilir.

Bone kalsaydı yüzde 80 şampiyonduk.
Şu anda Bone yok yüzde 60 şampiyon olacağımızı düşünüyorum.
Bunda da Ekrem Memnun faktörü ve saha avantajımızı düşünerek diyorum.

12000 taraftarın önünde Ekrem Memnun'un yönettiği takımı yenebileceklerini düşünmüyorum, çoluk çocuk çıksa yener. Finale FB çıkarsa ki AGÜ'yü daha şanslı görüyorum, ilk maçı germeye çalışıp bu sene ki sabıkalarımızdan faydalanmaya çalışacaklardır diye düşünüyorum.

Bone yok ama onun yerine Duba ile Casas aynı anda kadroda olacak. Ekrem hoca Bahar'ı da devereye sokacaktır. Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Fener AGÜ'yü kolay geçemeyecek. Orada bir süpriz bekliyorum açıkçası.

Bone yok ama onun yerine Duba ile Casas aynı anda kadroda olacak. Ekrem hoca Bahar'ı da devereye sokacaktır. Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Fener AGÜ'yü kolay geçemeyecek. Orada bir süpriz bekliyorum açıkçası.

AGÜ önce Orduspor'u elesin. İlk maçı 3 çeyrek geride götürüp son çeyrek almışlardı. Bugün kaybetmek üzereler. 1-1 olacak seri.

Fener Agü'yü (ki eğer Agü yarı finale çıkarsa) çok rahat 3-0 la geçer.. Ligde çok zorladı mı ki Fener'i, yarı final etabında zorlasınlar.. Ayrıca Alperen bey, evet Ekrem hocaya güveniyoruz ama çoluk çocuk çıksa yener lafı biraz fazla iddialı değil mi?

İnşallah Bahar ve son iki maçtaki istatistiklerine göre Casas'ın performansları aldatıcı olmaz, finale çıkarsak eğer bu iki ismin ekstra katkısı bizi çok rahatlatır..

AGÜ'nün Kayseri'de alacağı bir galibiyete fitim ben.Böylece şayet seriyi erken bitirebilirsek İpekçi'deki ilk 2 maça hazırlık şansımız artar.ASKİ'ye maç verdiğimiz durumda ise en azından süre anlamında dezavantaj yaşamayız.Kalan rotasyon dahilinde bakarak bu gibi faktörler önemli diye düşünüyorum.

Ekrem Memnun'a sonuna kadar inanıyorum. Herkese saygı duyuyorum ama yavaş süpürsünler 3-0. En kötü kendi evimizdeki maçları kazanır şampiyon oluruz.

We are soldiers of Ekrem Memnun.

Yarı final maclari ne zaman başliyor ?

23 Nisan Perşembe
Galatasaray Odeabank – Adana ASKİ
AGÜ Spor – Fenerbahçe
25 Nisan Cumartesi
Galatasaray Odeabank – Adana ASKİ
AGÜ Spor – Fenerbahçe
28 Nisan Salı
Adana ASKİ – Galatasaray Odeabank
Fenerbahçe – AGÜ Spor
Seride 3 maç kazanan taraf, adını finale yazdıracak. Karşılaşmanın saatleri, TBF tarafından daha sonra açıklanacak.

A spor
Galatasaray Odeabank – Adana ASKİ 18.00
AGÜ Spor – Fenerbahçe 20.00

TFF
Galatasaray Odeabank – Adana ASKİ 16.00

AGÜ Spor – Fenerbahçe 18.00

????????????????????????

Fener Agü'yü (ki eğer Agü yarı finale çıkarsa) çok rahat 3-0 la geçer.. Ligde çok zorladı mı ki Fener'i, yarı final etabında zorlasınlar.. Ayrıca Alperen bey, evet Ekrem hocaya güveniyoruz ama çoluk çocuk çıksa yener lafı biraz fazla iddialı değil mi?

Ayşe Hanım AGÜ çok rahat geçti Fener'i , ama siz herzaman böyle totem yapın güzel oluyor :)