Tofaş - Galatasaray

Galatasarayımız haftaya çok onemli bir deplasmana,BURSAya gidiyor.Bursa deplasmanı İstanbullu takımlar için her zaman zor olmuştur.Galatasarayımızın büyük hedefleri için puan kaybına tahammülü yok.

Biliyorsunuz ki Galatasaray'ı iki maçta yalnız bıraktık ve o iki maçıda kaybettik.

Arkadaşlar,Bursa'ya Yenikapı'dan feribotla 10 YTL'ye gidebiliriz.Bursa İskelesi'nden bir minibüsle ulaşılabilir.4,5 saatte Bursa'ya varabiliyorsunuz.Bütünlemelerim kritik olmasa kesin gideceğim bir deplasmandır.Yine de gitmeyi düşünüyorum.Gidecek arkadaşlar,forumdan haberleşebilir.Ayrıca yeni yol seçenekleri de üretilebilir.

HER ZAMAN HER YERDE YALNIZ DEĞİLSİN!
 
cem 15ytl ver bin bir otobüse bursaya gel aktarmayla uğraşma :)

ben maçı çok büyük ihtimalle izleyeceğim gelmek isteyen veya bursada olan arkadaşlarla buluşup maçı hep birlikte izleyip galatasarayımıza destek verebiliriz
 
Taner,acaba maça nasıl gelinecegi konusunda detaylı bilgi verebilir misin?Ama zaten sen gelecek olanları alırsın.Ayrıca oradan tanıdıklarla gitmek lazım,ne olursa olsun Bursa orası :)
 
Murat hoca resmi siteye 8 gün içinde Tofaş,Mersin ve Telekomla oynayacağız demiş.Bu durumda Mersin maçı haftaiçi oluyor.Neden böyle birşey yaptılar acaba?
 
evet onur'un değindiği konuyu bende merak etmistim?
bu macıda kazanıp ard arda 4. macıda kazanmak cok gusel olur takıma simdiden iyi sanslar.
 
Cem Baba' Alıntı:
Taner,acaba maça nasıl gelinecegi konusunda detaylı bilgi verebilir misin?Ama zaten sen gelecek olanları alırsın.Ayrıca oradan tanıdıklarla gitmek lazım,ne olursa olsun Bursa orası :)

çok kolay istanbuldan bursa arabasına biniyosun onlar seni terminalde bırakırlar gerisi benim işim ;) sen kesin gelecekmisin ayrıca forumdan gelmek isteyen arkadaşlar varmı

ya az kaldı unutuyodum bursasporun maçı ne zaman acaba çünkü spor salonu ile bursa stadı yanyana valla saldırır bu bursalılar :)
 
Ben de İstanbul'dan gideceğim maça..Otobüsle gitmeyi düşünüyorum..

Otogardan da 96 numaraya binip salona ulaşabiliyormuşuz..
 
Otobüs haricinde feribotla da gelinebilir. Yenikapı'dan Yalova'ya feribotla geçip, ordan da Bursa'ya kalkan otobüslere binilir.
 
Arkadaşlar,
Bursasporlular bu maçta rahat durmaz,Galatasaraylı gelsede olay çıkarsak diye düşünüyorlar. O yüzden bu maç için hiç ortamı germeye gerek yok. Önemli bir play-of maçı falan olsa otobüs ayarlayıp hepberaber giderdik. TV yayını olmazsa ben gider canlı yayın yaparım,herkeste burdan takip eder. Yinede gitmek isteyenler salon çevresinde üstünde sarı-kırmızı birşey taşımasın, çünkü hiç acımadan tek kişi bile olsanız 15-20 kişi dalarlar.
 
beyler gelen gelsin ist. ve bursadan hiçbişey olmaz merak etmeyin...
 
ewet arkadaşlar bende bursa oturuyorum.texas taraftarı takımlarını çok seviyolar.gslilerle alıp veremedikleri yok.ben maça gelecem.onlar beşiktaş taraftarlarını bekliyo.
 
Bu maçı alacagımızı düsünüyorum ama 40 dakika aynı seviyede oynamamız lazım tofaş cok güclü bir takım olmasada patlayıcı gücü olan bir takım aman dikkat aslanlar.
 
Yabancıları Booker-Brokenborough-Wingate-Morrison.
Booker eski Fenerbahçeli.Aydın Örs'ün ilk senesinde takımdaydı.Sakatlanmadan önce baya da iş yapıyordu.Yalnız sakatlıktan sonra eski halinden çok uzakta.
Brokenborough skorer ve kariyerli bir oyuncu.Tedbir alınmazsa başımızı ağrıtır.Tufan birebir onun için.
Wingate'ten beklenen verimi alamıyorlar bir türlü.Morrison ise oyka Renaultdan takasla geldi.
Aslında Türk kadroları fena değil.Uluğ,Hakan,Adem gibi TBL'de iş yapacak oyuncuları var.Coachlarının Tolga Öngören olduğunu da düşününce bulundukları yere şaşmamak elde değil.Sezon başı FB Ülker'i yendikleri maçtan sonra rahat play-off yaparlar deniyordu.
Maça ciddi başlarsak devamında sıkıntı çekmeyiz.Zira pek come-back yapamıyorlar.Diğer türlü oldukça zorlanırız.Çünkü bu kadronun yeri alt sıralar değil ve bir takıma patlayacaklar gibi gözüküyor.
Telekom maçına kadar kaybetme lüksümüz yok,eğer Beşiktaş Pazar Akatlar'da kazanırsa Telekom maçını da kaybetme lüksümüz kalmaz.O yüzden Tofaş ve Mersin galibiyetleri şart.
 

Üst