Tolga Tekinalp-Mithat Demirel-Burak Sezgin

Bu 3 oyuncuyla yolumuzu ayırdık arkadaşlar sürekli sorular geliyor kalıp kalmayacakları hakkında .
Geçen sene verdikleri Onurlu mücadeleden dolayı 3 ünü de teşekkürü borç bilirim.Basket hayatlarında başarılar dilerim.
 
3 üne de başarılar Tolga geçen sene sonlara doğru açılmıştı her attığı giriyordu nerdeyse Mithatın da savunması çok ıyıydi Kaptana da başarılar.
 
Tufan @ Togy'nin gitmesine açıkcası üzüldüm.Bir yıl daha oynayabilirdi fakat bu teknik ekibin kararıdır saygı duyarım.Her zaman abimdir vede oda beni kardeşi olarak görmüştür.Gerçekten çok iyi bir insandı.Gitmesine üzüldüm.
 
Geçen sezon bana tecrübeli (yaşlı) oyuncuların geç form tutacağını öğretti Tolga Tekinalp. Umarım gittikleri takımlarda başarılı olurlar rakipleri Galatasaray olmadığı sürece.

Bu arada Tolga Tekinalp askerlik sorunun çözebildi mi? Yoksa vatani görevini yapmak için bırakıyor mu?
 
Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Geçen sezon bana tecrübeli (yaşlı) oyuncuların geç form tutacağını öğretti Tolga Tekinalp. Umarım gittikleri takımlarda başarılı olurlar rakipleri Galatasaray olmadığı sürece.

Bu arada Tolga Tekinalp askerlik sorunun çözebildi mi? Yoksa vatani görevini yapmak için bırakıyor mu?

Devre arasında yaptığımız röportajda bir yıl daha oynayacağını daha sonra yani gelecek sezon için askere gideceğini belirtmişti.
 
3 oyuncumuza da gelecek hayatlarında başarılar. Mithat'ın gitmesine üzüldüğümü söyleyebilirim. Özellikle 2.devrede çok iyi maçlar çıkarmıştı. Ligin sonlarına doğru en istikrarlı oynayan oyuncularımızın başında geliyordu Mithat. Bu sene de takımda kalabilirdi fakat yollar ayrılmış. Hem Mithat hemde Tolga ve Kaptan Burak önümüzdeki sezonlarda da başarı yakalarlar umarım.
 
ya uf mithat kalacak diyordu herkes uf en çok mithata üzüldüm bnce ulebte malesef tecrübeli guardlara ihtiyaç war ismete değil tabi bnm fikrim
 
Mithat geçen sene yedekten gelip bize iyi katkı sağlmaıştı. savunması ve oyun bilgisi ile... Tolga geç form tutmuştu ama tam olmuştu. Murat Hoca'nın rotasyonunun önemli parçalarından biri olmuştu. Kaptan'a ise bundan önce olduğu gibi bunda sonrada başarılar dileriz...
 
Bu 3lünün hangi takımlara gittiğini bilen var mı acaba?
 
dün Tolga TEKİNALP'i basket oynarken yakaladım konuştuk bu sezon takımdan ayrıldığı henüz bir takımla anlaşmadığını söyledi kartalsporu kurun oynayalım :) dedi derken de eğmediği pota kalmadı
 
3'üde gercekten emek verdi bize özellikle Burak bence gerçek bir GALATASARAY lıydı ama bu sene hedefler büyüdü bencede doğrusu buydu inşallah yolları acık olur.
 
3ü de Galatasaray'ın göz nuruydu ama basketbol ve profesyonellik açısından bakacak olursak iyi oldu bu gidiş.Mithat ın kapasitesi bence bizim takımda gösterdiğinden daha fazla ama kısmet olmadı fazlasını görmek.Kader diyip geçelim bari :) Yeni transferlerimize çok güveniyorum zaten.
 
tolga tam bir tecrübe abidesiydi keza burakta öle mithat ise müthiş bir basketbol bilgisine sahipti hepsine verdikleri katkılardan dolayı teşekkürü bir borç bilirim başarılar arkadaşlar yolunuz açık olsun...
 
Yönetimi tebrik etmek gerekiyor..

Mithat Demirel-Burak Sezgin gibi 2 oyuncuyla yol ayırıyorsak helal olsun.. Büyük kaptan gitti , Mithat gibi ligimizin en yetenekli oyuncusuylada yollar ayrıldıysa.. Canaydın İSTİFA !
 
umarım bi haber dogru deildir..mıthat çok sewdigim bi guarddı ki awrupa şampıyonasında almanyayla gerektiginde neler yapabilcegini çok ii gösterdi... ki geçtigimiz yılın yetenek yarışmasını da kazanmıştı...tolga tekinalp da sezon sonuna dogru açılmış we ii katkı saglamıştı takımımıza
 
Mithat iyi bir yedek guard olabilir. hatta 3. guard olur. Mithat çok yetenekli bir oyuncu değil. sadece yerinde ne yapmasını bilen serbest atışları düzgün basketbol bilgisi üst düzeyde iyi profesyonel...
 

Üst