Top 16 | 9.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 74-85 Real Madrid

Haftaya Rusya'da alınacak galibiyet ve ikili averaj üstünlüğü hem kaybedilen maçların hem de bütün sezonun telafisi olur.

Bazı şeyleri kurtarmak için şansımız var ama kurtarabilecek miyiz acaba ?

İki takım arasında çok büyük fark var...Real'de giren çıkan bütün oyuncular savunması hücumu komple oyuncular..Rotasyonuda çok güzel kurmuşlar kimse fazla efor sarfetmeden maçı tamamlıyor..Sen biraz daha iyi oynasan onlarda vitesi arttırıyor...Kazaya kurban gitmezlerse kupayıda almaları lazım...Bizim dengimiz değiller, yapacak fazla birşey yok...

Real'e kaybetmek değil, sahada varlık gösterememek can sıkıcı... Farkı 1 sayıya indirdiğimiz dönemde bile maçı kazanabileceğimiz hissine kapılmadım. Rakibimiz parkede sanki bizden 1 kişi fazla oynuyormuş gibiydi.

Bu savunma anlayışıyla Kuban bizi evire çevire yener.Hiç kusura bakmayın.Biz SON TOPA KADAR oynayan takımı özledik.Galatasaray böyle maçları yenebilecek bir takım.Çok fazla söylenecek söz yok.

Sanırım büyük maçları bu sene kazanamayacağız. Kubanı yenmek de şuan için çok ama çok zor gözüküyor yelkenleri düşürmek istemiyorum ancak takım çoktan yelkenleri indirmiş gibi.

Erceg gibi oyuncularla, son topa kadar ! savaşman imkânsız hele ki karşında ki takım Real ise. Solandan yine üzüntülü ayrıldım. Bir de bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim, savunması yerlerde sürünen ve takımın gardını düşüren Erceg'in inatla bu kadar uzun süre oynatılması için sebeb nedir ?

eX1go0.png

[video=youtube_share;K_Kwt-ix-x4]http://youtu.be/K_Kwt-ix-x4[/video]

Gordon dışındaki tüm yabancılar gönderilmeli. Seneye büyük ihtimalle eurocup'da olacağız (lig dede umudum kalmadı), daha mücadeleyi seven yürekten oyuncuları takıma kazandırmalıyız. Ergin hoca da artık maçlardan önce yorum yapmasın, takımı maça hazırlasın.

Burdan real madrid'e teşekkür ediyorum maçı biraz ciddiye alsalar 30'a bağlayacakları maç 11 farkla bitti hala savaştığımızı sananlar filan yoktur umarım..