Bu maçta hakemlik bir sey yok hiç oyle kizmaya gerek yok. Maç içinde hepimiz celalleniyoruz ama sakin kafayla bakinca bence centilmenlik disi faul gayet çalinabilir bir fauldu, tek itirazim Nevriye'nin aldigi bir faul o da maçi çevirecek bir hata degil.
Quigley acayip oynuyor deniyor ama Quigley acayip falan oynamiyor, kendi standardi bu, hep oyleydi, acayip iyi bir oyuncu ve onu bulup getireni tebrik etmek lazim, aslinda aranip bulunacak bir yani da yok: bas belamiz Good Angels'la her maç bize karsi yardiriyordu, geçen sezon Ipekçi'de 30 saniyede 5 sayidan verdigimiz maçta iki uçlugu atan kendisiydi. Erken davranip almak elimizdeydi, o kadar canimizi yakti.
Ekrem hocanin da formsuz oldugu gorusune katiliyorum ama diger yandan bu denli orantisiz bir mucadelede maçi oraya getirmemiz de kendisinin sayesinde. Alan savunmamizdan ziyade rakip alan savunmasina çozum uretemeyisimiz kafami kurcaliyor ve bunda de hocanin payi var diye dusunuyorum. Teknik detaya girmeyeyim bu konuda.
Kabul etmek gerekir ki uzun yillardan sonra rakip sistemli oynuyor, iki kisinin eline bakmiyor, hala çok ekstra atislar yapacak oyunculari olsa da bu zorlama atislari sinirli kullanip dogru oynuyorlar, 3 adet 3'lugun yani sira topun el yaktigi anlarda bizim gibi topu saçma sapan dolastirmak yerine Lavender ve Quanitra'ya yani topun degmesini hiç beklemeyecegin iki oyuncuya top indirip 2 basket + faul buldular, bu da setlerinin iyi isledigini gosteriyor.
Dost aci soyler.
Ben yine de enseyi karartmayalim diyenlerdenim, hatalarimiz çok ama silbastan yapacak bir durumumuz yok, bu sezon hiç ummayacagimiz seyler de olabilr, olmazsa da kayip bir sezonun ardindan tekrar çikisa geçmek için hamleleri yapmaya odaklanalim. Yonetimden bir hamle gelmeyecegine gore bu takima bizlerin sahip çikmasi gerekiyor. Kimse kusura bakmasin ama sen ELW maçlarini 300 kisiye oynarsan sonra yonetime sallamaya pek hakkin olmaz. Dengeleri bozacak kitleyi yaratmak lazim, sadece derbide salonu doldurmakla olan seyler degil maalesef.