Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TRANSFERLER VE SAKATLIKLARLA İLGİ RESMİ AÇIKLAMA???
Profildeki yaşınızdan dolayı saygım var abi biraz forumu dolaşcan yeni gelmişsin bellide oluyor zaten konu açmak yerine biraz daha forumda yazılanları okusan iyi olur bence.Zaten biz resmi açıklamada yapamayız
benim demek istediğim.resmi olarak ,başkan veya şube sorumlularının neden gs tv veya herhangi bir basın organında neden açıklma yapmadıklarını öğrenmek.yanlış anlaşıldım sanırım.teşekkür ederim.
benim demek istediğim.resmi olarak ,başkan veya şube sorumlularının neden gs tv veya herhangi bir basın organında neden açıklma yapmadıklarını öğrenmek.yanlış anlaşıldım sanırım.teşekkür ederim.
fırat abiye katılıyorum birinin açıklama yapması gerekir.....en azından resmi sitenin futbol takımına yaptığı günlük antreman programında basketbola yer verilebilir...
Haklısınız Fırat Abi.Futbol şubesi için nasıl adnan sezgin,haldun üstünel açıklamalar yapıyorsa ahmet dedehayır'da bizi sakatlar ve transferle ilgili bilgilendirmesi gerekir.