Transferleri duyurmamız dogrumu???

Arkadaşlar...bende dahil olmak üzere 5 gün önce herkes kim bu transfer kim bu transfer şeklinde düşüncelerimizi yaptık...peki bunu yapmamız dogrumu??
bizi gectim dedehayırın basketbol panaromada bunu acıklaması dogrumuı?
sonra beşiktaşa kızıyoruz transfere comak soktu diye...haksısız bu konuda..bakın efese alıyoz diyor aynı gün alıyor..türk telekomda aynısı yapıyor..artık bir haber geldiginde yöneticiler ve biz taraftarlar olmak üzere sabırlı davranmamız lazım...GS yi seviyosak yapmalıyız..transfer istiyosak yapmalıyız...şampiyonluk istiyosak yapmalıyız..SAYGILAR..
 
Onu bunu bilmiyorum da bu siteden ilk haberlerin resmi siteden haberlerin verilmesi erkek takımı için hiç olumlu olmuyor ve hiç istemiyorum.
 
Bencede.Resmi site boşunamı duruyor orda ? Orda birşey açıklandığı zaman zaten buraya taşınıyor o bilgi.Erman Kunter'ede böyle oldu.Resmi sitede ben bir tane bile Erman Kunter yazısı görmedim.Ama burda biz Hoşgeldin hocam dedik.Bu sitemizin kalitesini düşürürür.Bence uydurma haberler yapmamalıyız.
 
Şimdi öncelikle uydurma kelimesi burada basketbol sevgisi olan ve aşık oldukları işi yapan kişilerin aynı duyguları beslediklerini bildikleri çoğunluk ile duyumlarını paylaşması çok doğaldır.

Murat ÖZYER'in sözleşmesi bitti Güle güle dedik,yeni sözleşme yapıldı hayırlı olsun dedik :)

Asıl iş burada yönetici sıfatındaki kişi(nin)lerin olayları direkt herkes ile paylaşması belki iyi niyet ile yapılmış hareketler ama bir pürüz çıktığı zaman o isim elden giderse o söylediklerinin altında kalması çok kötü bir durum.


Kaldıki Basketbol portalında kendi şubemiz ile ilgili haberleri paylaşmayıpta ne yapıcaz.

Be bir yanlış göremiyorum.
 
Bizimle bilgileri paylaşan arkadaşlara kızacağımıza Basket Şb'ne bakanlara kızsak daha iyi olucak.Sky Turk'e bağlanıp hava atacağına önce transferi bitir sonra şovunu yap.Ondan sonra böyle rezil olursun...
 

Üst