TRT ve Eurocup

AI3 bir değerdir basketbol için, geldiği zaman olay olması, oynadığı maçların yayınlanması için ödenek yaratılması ziyadesiyle normaldir.
Trt de yapması gerekeni yapmış, Allen Iverson'ı sporseverlerle devletin resmi kanalında buluşturmuş, genç dimağlara basketbol sevgisinin aşılanmasında önemli bir rol oynamıştır. Beşiktaş CT ise son ana kadar heyecan dolu geçen maçlarla beraber, bizlere keyifli anlar yaşatmış fakat oynamış olduğu müsabakaların neticesinde, Avrupa basketbolunun 2 numaralı kupasında bir üst tura geçmeyi başaramamıştır.

O sebeple, Trt'nin kendine biçtiği görevin sona erdiğini düşünenler ise yanılmaktadır. Türkiye'de oynayan özel bir oyuncu turnuvaya veda etmiş olsa da, Türkiye'yi temsil eden özel bir takım aynı turnuvada yoluna devam etmektedir. Galatasaray CC son anda dahil olma şansı yakaladığı organizasyonda ortaya koyduğu performansla sadece grup lideri olmayı başarmamış, aynı zamanda başta rakip takım oyuncuları olmak üzere her kesimin saygısını kazanmıştır.

Bu noktada, basketbolun kırmızı tarafını kendine düstur edinmiş, bu sporu Türkiye'ye getiren ilk kurum olmanın gururunu her platformda yaşayan Galatasaray taraftarı, bu coğrafyanın hangi noktasında bulunursa bulunsun, bir sonraki turda, gönül verdiği takımın yürüyüşünü takip edebilmek arzusu içindedir.
Doğaldır ki, bu yüce görev ise Türkiye'nin televizyonuna düşmektedir.

Saygılarımla
 
Mail adresleri falan varsa gönderelim bu yazıyı. Hatta tüm Galatasaray forumlarına ve özellikle Ultraslan'a bu konuyu bildirelim. Malum Tv'lar da ''sizlerden gelen yoğun istek üzerine'' diye bir deyim var. Bizlerdende yoğun istek gelsinde maçlarımız yayınlansın fena mı olur :)
 
Bizim maçlarımızı GS TV ve zaman zaman Eurosport 2 yayınlıyor ama TRT gibi tencere kapağı ile bile seyredilebilen devlet televizyonunda yayınlanması daha çok basketbolsevere ulaşmak demektir. Bu sene geçmişinden izler taşıyan Erkek Basketbol Takımımızın maçlarının daha çok insana ulaşabilmesi adına maçların TRT'den yayınlaması talebimizin her türlü platformda dile getirilmesi gerekir. Sözlük ayağında da başlığını açıyorum ve destekliyorum.
 
maçlar ispanya ligi gibi meclis tvye takılmazsa versinler güzel olur :) :) .hiç mi değilse her yöredeki taraftarımız rahat rahat izler.
 
Özllikle Anadolu'da insanlar genelde TRT kanallarını izlemektedir.Çok fazla taraftarımızın olduğu doğu bölgelerindeki basketbolsever kardeşlerimizin bu başarılı takımımızı izlemesi doğal hakkı.Bu nedenle TRT'ye büyük görev düşüyor.İnşallah bu konuda duyarlı davranıp takımımızın avrupa maçlarını tüm Türkiye'ye izletirler.
 
Galatasaray için yıllar önce Digitürk ve D smart almıştım.Ve halen Galatasarayın bayan ve erkek basketbol takımlarının maçlarını izleyemiyorum.Kendi kanalımız bile şifrelinin içinde şifreli kanal.Her bakımdan kötü yönetiliyoruz.
 
Serkan Dursun' Alıntı:
Galatasaray için yıllar önce Digitürk ve D smart almıştım.Ve halen Galatasarayın bayan ve erkek basketbol takımlarının maçlarını izleyemiyorum.Kendi kanalımız bile şifrelinin içinde şifreli kanal.Her bakımdan kötü yönetiliyoruz.
trt de alsa bizim avrupa maçlarını gene izleyemeyiz maalesef.trtdekilerde nasıl yayıncılık anlayışı varsa ispanya basketbol ligi finali yerine meclis tvyi koyuyorlar.inşallah aynı durum olmazda rahat rahat maçları izleriz
 

Üst