Turgay Demirel İSTİFA!

Pankartı indirdiler, asanları tehdit ettiler.

Hangi hakla yaptılarsa...

Ama fikrimizi değiştiremezler...

Açık açık yazıyoruz ve haykırıyoruz...

Sen gidene kadar bize rahat yok! Türk Basketbolu'na rahat yok!

Turgay Demirel İSTİFA!

Fazla kelime etmeye bile değmeyecek bir mahlukat kendisi. İstifa onurlu bir davranıştır. Bu yüzden İstifa edeceğini sanmıyorum. Turgay Demirel kovulsun dememiz lazım.

NOT: Mahlukat diye seslendim kendisine. Hakaret falan değildir. Başbakanımızın da çok kullandığı bir sözdür. Başbakanımız mahlukatlarla gezdiğini söyledi. Hiç kuşkusuz Turgay Demirel de onlardan biri. Başbakandan ricam Bu mahlukatı görevinden azlettirsin. Başbakanlıktan gelen 22 trilyonun nereye gittiğinin hesabını bile veremeyen borç içinde yüzerken villa üstüne villa yaptıracak konuma gelen Turgay Demirel'in istifa etmesi yetmez. Ayrıca hapse girmeli. Böylelikle bir çok federasyon başkanına da ders olur onun durumu. Ülke sporunun geleceğinden çalmanın ne demek olduğunu, cezasını öğrenirler..

İstifa falan edeceğini hiç sanmıyorum ama bu adam bir daha seçilirse oturur ağlarım ne halde bu ülke, bu ülkenin basketbolu diye. İstifa diye bağırınca anons, protesto pankartına gözaltı... Gestapo suratlı adam, düş yakasından basketbolumuzun.

Adam gibi adam olsaydı şu ana kadar o koltuğu çoktan bırakmış olurdu paşamız... İstifa etmek de onurlu bir harekettir Sühan abinin dediği gibi, ama kendisinde o erdemin olmadığını hepimiz biliyoruz. Yazık gerçekten...

Etmez, ettirmezler...
kukla2a-1.jpg

Böyle bir şey tabii ki olmaz. Kuklaların varlığı, birtakım kişileri güçlendirir her zaman.

Aras, güzel bir düşünceye imza atmış yine.

Yeter artık YETER!

Formamızı giydiğin günlere lanet olsun! Defol git artık çek ellerini Türk Basketbolu'ndan İSTİFA ET ARTIK YETER!

Türkiye gibi gelişmekte olan diyeyim hadi geri kalmış demiyeyim ülkelerde bir insan 20 yıl bir yerdeyse onu öyle nümayişle,imzayla veya iki başkanın baskısıyla indiremezsiniz , Demirel in haberi olmadan bu ülkede sokakta çift pota oynanmaz adam bütün köklerini salmış federasyona ,bundan sonrası artık nasıl olacak bilmiyorum gitmez yani ,kaşar olmuş bu laflara,federasyonun önünde kendinizi yaksanız üstten benzin dökerler üztünüze

İnsan kendi evindeki koltuğunda bu kadar rahat oturamaz.Bu yaratık kaç yıldır o koltuğu işgal ediyor maalesef.Şuna dur diyen bir allahın kuluda yok koskoca basketbol camiasında.Bu yaratığında ona yalakalık yapanlarında allah belasını versin.Resmen aziz in köpekliğini yapıyor.

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maça, sarı-kırmızılı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve anlaşma gereği konuk takım Beşiktaş Cola Turka'nın taraftarlarının alınmadığı maça, Galatasaraylı taraftarlar da fazla rağbet etmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 12 bin 500 kişilik salonun ancak dörtte birlik bir bölümünü doldurdu.
Nontvspor'un protesto haberiyle ilgili haberinin ilk paragrafı,farklı bir şey beklemiyorduk zaten.

Aldığı tepkilerin pay var mı bilemem ama Can İşbakan Cumhuriyet gazetesinin maç başlığında konuya yer vermiş.

Pota derbisi Aslan’ın

CAN İŞBAKAN

Beko Basketbol Ligi’nde G.Saray Cafe Crown, bir ara farkı 15 sayıya kadar çıkardığı maçta, Beşiktaş Cola Turka karşısında son çeyreğe geride girdi ancak mücadeleyi 81-73 kazandı.

Derbide tepki yağdı

G.Saraylı taraftarlar, “Federasyon istifa” tezahüratı yaparken pota arkasına “Birileri hakemlere bağlamış bel.. Steps yapmadan oyna Turgay Demirel” pankartı açtı. Ancak güvenlik güçleri bu pankartı toplarken birkaç seyirciyi gözaltına aldı. Beşiktaş Cola Turka şube sorumlusu Hasan Bozkurter “Gördüğünü çalan hakem istiyoruz, emek hırsızlığı yapmasınlar. Bu yönetimler play-off’lara taşınırsa, yaşanacakların sorumlusu TBF ve MHK’dir” dedi.

Forumu falan kapatmasınlar şimdi?
Adam (!) krallık kurmuş resmen. O pis ellerini basketboldan çekmeden bize rahat yok Aziz'in uşağı, hükümet yalakası Turgay.

Derebeylik kurmuşlar yönetiyorlar karışan yok eden yok. İstediğini şampiyon yapar istediğini ligden. Arkasını dayamış birilerine, ben yaptım oldum diyor. Biraz sesini yükseltenide hemen alaşağı ediyorlar. Hak, hukuk desen o da yok. Ama bu devran böyle gitmez.... İSTİFA fenerasyon başkanı İSTİFA ama istifa etmek kim o kim. DARBE istiyoruz DARBE...