Turk Telekom-GALATASARAY 16:00 13/11/2004 (Ank. Atatürk)

işimiz çok zor 10 sayının altında yenilirsek başarı olarak kabul edecegim

Ankaralı basketbolsever bir Galatasaraylı olarak ben senelerdir Ankaradaki Telekom-GALATASARAY maçlarına gidiyorum ve en son ne zaman yendiğimizi hatırlamıyorum bile.Bu hafta makus talihimizi yenmemiz lazım.

Yenebiliriz Barış yeterki takımın başındakişahsiyet fazla şaklabanlıklar yapmasın. İnanıyorumki bu adam takıma karışmasın biz Telekom'u yeneriz.

BARISYARAR' Alıntı:
Ankaralı basketbolsever bir Galatasaraylı olarak ben senelerdir Ankaradaki Telekom-GALATASARAY maçlarına gidiyorum ve en son ne zaman yendiğimizi hatırlamıyorum bile.Bu hafta makus talihimizi yenmemiz lazım.
Ben telekoma karşı galip geldiğimizi bile hatırlamıyorum.Efesle Ülker galibiyetleri bile akılımda ama telekom deyince :?: :?: Telekom şu an çok yaralı.Kendilerine fazla güvenleri yok.Maça iyi başlarsak devamı gelebilir.

Arkadaşlar Telekom'u enson 00-01 yılında ilk lig maçımız telekomlaydı Murat kONUĞUN son saniye üçlüğü ile 77-76 yenmiştik skorda yanılmış olabilirim.
Arkadaşlar Telekom maçları bizim için hep zor ve şans hiç yüzümüze gülmedi nezaman çıkışa geçsek Telekom dur dedi.01-02 yılında 7 maçlık galibiyet serisine son verdi 020-03 yılında FinalFourmaçında yensek final oynayıp kupayı alacaktık olmadı bu iki maçı alsaydık. şimdiki durumumuz inanın çok farklı olurdu.
şimdi kötü bir dönemde deng geldi yani YA HEP YA HİÇ maçı bu teknik heyet ve oyuncular için şimdiye kadar bizim önümüze barikat kuran Telekom'u yenme zamanı
Arkadaşlar bu maça kadar teknik heyet ve oyunculara sonuna kadar destek olalım alırsak arkası gelir seri galibiyetler başlar yenilgi halinde ise
onu düşünemiyorum bile?

Bahtsız şimdiden sana ve giden kardeşlerime hayırlı yolculuklar..Umarım galibiyetle dönersiniz..

Zorlu maç... Insallah yeneriz ama güçlü tak1m walla Telekom....

Bence o kadar alt yapıdan mükemmel adamlar

yetişiyor onları koysunlar kadroya bakın o zaman

görürsünüz takım nasıl arka arkaya maçlar

kazanıyor

Ya ankara daki arkadaşlar kusra bakmayın maddi we manewi imkansızlıklardan dolayı maça gidemiyoruz kimse kusuruma bakmasın nasip kısmet deilmiş :(