Türkiye: 65 - Avustralya: 64

Litvanya'yıda geçeriz, Ergin Hoca ve takıma güveniyorum, bu adam türkiyenin en iyi koçu, bunu her defasında bizlere tekrar gösteriyor, ABD'ye karşıda bir süpriz yapabiliriz, Ergin hoca varsa imkansız yoktur, şunuda söylemek istiyorum şu ABD bu kadro ve oyunl finale çıkarsa İspanya en az 15 sayı farkla şampiyon olur...

Itina ile twit sildiren adam: Ergin Ataman :)

Tüm Fenerliler'e kapak olsun ;)
 
''Emir evladımsın, kardeşimsin, koçumsun.Eline sağlık!''
''Bizden kaçabilirsiniz ama kurtulamazsınız!''

Seviyoruz seni MURAT KOSOVA :)
 
Bu Baynes denen herifi almamamız iyi olmuş. Bütün sülalesinin hatırını sordurttu maç boyu. Neyse ki çirkefliklere ve hakemlere rağmen kazandık. Bu kadar çirkefliğe karşı böyle kalp kıran bir mağlubiyet almak ise olabilecek en güzel cevap oldu. Hakemler de gitsin rakibin soyunma odasında rakiple birlikte ağlasın.
 
Baynes bu akşam rakibimiz olduğu için bize anipatik gelmesi normaldir. Yeri geldiğinde "kirli işler" yapmayı becerebilen bir oyuncu her takıma lazım... Hakem müsade ediyorsa hem de... Küfür edilecek kişi burda oyuncu değil, ona göz yuman hakemlerdir. :)

BBL final serisinde Baynes gibi bir adamımız olsaydı çok işimize yarardı.
 
Zayıf noktalarını bilip de orayı sadece bir kişi ile deşmeye çalışmak bizi zorladı. Sinan'ın yanında içeri penetre eden bir oyuncumuz daha olsaydı çok rahat yenerdik. Ömer Aşık'ı hiç kullanamadık.
 
Garip bir oyun şu basketbol. Sizce Ataman son topta seti böyle mi çizdi, daha doğrusu set çizdi mi?

Eğer Emir´in yanlış tercihi girmese, herkes burada Emir´i eleştirecekti, keza Ergin Ataman´ı. Eleştirmekle kalmayıp yerin dibine sokacaktı muhtemelen. Ama attığı şut girdi, kahraman oldu. Maçı bu noktaya getiren, oyundan kopmamamızı sağlayan Sinan Güler´i ise üç beş basketbol izleyicisi anımsayacak, o kadar.

Son olarak Kosova´yı severim, CSKA maçının ciddi bir hatrı vardır bende ama sevincini anlamlı cümlelerle yansıtsa daha hoş olur. Anlamsız sesler çıkarmak ona yakışmıyor.
 
Sistemsiz ülkenin bu sistemsizliği hemen her yerine sirayet etmiş. Bir tek kadın basketbol ve voleybol yırtmış o kadar. Umarım onlara da kimse dokunmaz.

Gelelim maça. Rakibin zayıf noktası belli lakin bunun üstüne gidebilen sadece bir oyuncun var. Gerektiğinde bu tür işleri yapabilecek oyuncular yetiştirmeliyiz. Bazıları bunları düzen dışı zannedebilir lakin düzenin ne olduğunu onu bilen bilir. Ömer'i kullanamadık. Oğuz da etkili olamadı ve buna rağmen defans yaparak kazandık.
Ve bu kadar içeriden sayı bulmamıza rağmen dış tehdit olmayınca adamlar maçı kazanma noktasına getirdi. Ben son saniye üçlükleri ile kazanmayı istemiyorum ben sistemli sahada ne yaptığını bilen ve makine gibi işleyen bir takım istiyorum.
 
Dragic, Avustralya-Angola maçına şike demişti. Avustralya olası Amerika eşleşmesinden kaçmıştı. Slovenler eşleşmişti.

Dün ''5+3=7 Yaptığınız hesap bazen tutmaz'' diyerek geçirmiş.
 

Üst