Türkiye Kupası 2. Maç | Galatasaray 68 - 65 Erdemir

maçın sonu heyecanlı geçti ama maçı kaybedeceğimiz aklımın ucundan bile geçmedi fark 2 olduğunda bile bu takım bana güven veriyor bugün 2.yarı hücumda kötüydük yine savunmayla kazandık erdemirde iyi savaştı tabi umarım yarın goksenin sertaç haluk evren caner bol süre alır oyuncularımızı dinledirme şansını buluruz bu sayede

7 günde 5 maç 5 galibiyet her an süper oynanmaz ki oynamadan da kazanmak önemli tebrikler :)

Bunu söylemek istemezdim ama sırf bu yüzden bir düşüş bekliyorum takımımızda.Çünkü Euroleague ön elemelerinden dolayı cok erken form tuttuk.Bundan sonrada Fener,Olin,Banvit,Karsıyaka,Efes ve Kazan ile karsılasacağımız yoğun bir mac trafiği var. Önümüzdeki Bandırma Kırmızı macına as oyuncularımızı dinlendirmek adına genc oyuncuları sahaya sürersek takımın kondüsyonu için cok iyi olur. Cok genc bir kadromuzun olmaması ve 7 günde 5 mac yapmamız birleşince sanki bir yerde nefes almak gerekiyor. :)

Bunu söylemek istemezdim ama sırf bu yüzden bir düşüş bekliyorum takımımızda.Çünkü Euroleague ön elemelerinden dolayı cok erken form tuttuk.Bundan sonrada Fener,Olin,Banvit,Karsıyaka,Efes ve Kazan ile karsılasacağımız yoğun bir mac trafiği var. Önümüzdeki Bandırma Kırmızı macına as oyuncularımızı dinlendirmek adına genc oyuncuları sahaya sürersek takımın kondüsyonu için cok iyi olur. Cok genc bir kadromuzun olmaması ve 7 günde 5 mac yapmamız birleşince sanki bir yerde nefes almak gerekiyor. :)
Yarın zaten Evren,Göksenin,Caner,Haluk ve Sertac daha fazla süre bulur.Yorgun olmamız doğal Cihat oynadığımız 5 maçın 4 sert ve üst düzey oynandı.Dün biraz dinlendik.Bugün ilk yarının ardından ikinci yarı dinlenmeye çalıştık ama malesef beceremedik.Ben herşeye rağmen takıma ve koça güveniyorum.Koç ayrıca gerekli uyarılarıda yapmıştır bu gece.:)

Cihat zaten olay dediğin gibi olacaktır. Dinlendirmek lazım sonuçta maçlar basit maçlarda değildi. Fakat aktif dinlenme yapılabilecek bir periyot sayılır önümüzdeki süreç :)

garantiledik sanırım yarın Göksenin, Evren, Haluk, Sertaç gibi süre almayan yada az süre alan oyuncular oynar muhtemelen...

Inısler cıkıslar olacaktır takımda galıbıyet onemlıydı onuda basardık tebrıkler aslanlar yarın artık bencede Rotasyonda farklı oyuncuları gormek lazım. Ozellıkle Haluk evren goksenın sertac caner gıbı oyuncular daha fazla sure almalılar

Ben hocanın yerinde olsam garantilese bile göksenini oynatmam neden biliyormusunuz ben maçtaydım oda sporculara ayrılan yerdeydi evren haluk ve göksenin takım kadroları okunurken haluk ve evren alkış tutarken daha yolun başındaki bir genç alkış tutma zahmetine bile girmedi soruyorum bize faydası olurmu onun.

Maçta ilk 2 periyotta bizdik 2 periyotta onlar oynadı. Basketbol gevşemeye gelmiyor fark bir anda 20 sayılara gelmişken enderin top kaybından gelen sayı ve sonraki sayılar adamları devre arasına moralli götürdü ve mütkiş bir savunma ile geri döndüler.

O anda şunu düşündüm euroligde bu tip savynmaları bulacağız ve girdiği hucumlardan bu kadar boş dönen takımlar olmaz beni biraz endişelendirdi euro lig için. Bir songalia için yazacağım keşke onun yerine daha agresif bir yabancı alsaydık arkadaşın biri yazmış rancik örneği gibi bazen iyi bazen kötü olacak gibi

İşin özü ilk 2 periyotta çok iyi oynadık son 2 periyottada çok kötüydük.

Ben hocanın yerinde olsam garantilese bile göksenini oynatmam neden biliyormusunuz ben maçtaydım oda sporculara ayrılan yerdeydi evren haluk ve göksenin takım kadroları okunurken haluk ve evren alkış tutarken daha yolun başındaki bir genç alkış tutma zahmetine bile girmedi soruyorum bize faydası olurmu onun

Erkan bey şaka mı bu

Şimdiye kadar ki maçlarda son iki çeyrekte rakibe öldürücü darbeyi vurup maçları alıyorduk, bugün ise ilk kez son iki çeyreği kötü oynadık ama olsun kolay değil bu kadar yoğun maç trafiğinin olduğu dönemde kötü oynayarak da kazanmak önemli.Kötü oynadı dediğimiz maçta bile gardların ilk yarıda ki şiir gibi oyununu seyretmek bana müthiş bir keyif verdi.

Zor da olsa anlamlı ve güzel bir galibiyet..Anlamlı,çünkü basketbolda her maç çok iyi mücadele edebilirsiniz ama iyi oynayamayabilirsiniz.Bugün de bence çok iyi mücadele ettik ama iyi oynayamadık özellikle 2.yarıda..kötü olduğun bir günde de galip gelmek hem takım içşn moral olur hem de ilerisi için tecrübe olur..

Bende Oktay hocanın rotasyon yapması gerektiğini düşünenlerdenim..hem asıl oyuncularımızın cumhurbaşkanlığı kupası için dinlenmeleri ve fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızın form durumlarını görmek için yapılması gerektiğini düşünüyorum..