Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kupası 2. Maç | Galatasaray CC 70 - 47 Oyak Renault
Emin degilim.. Oyun kuruculari kim Oyakin? sonucta bir takim Oyun Kurucusu kadar konusur.. bizde olmadigi icin Tutku disinda.. zor gecebilir.. bizim acimizdan mac ! Taylormus... -.-
petersburg maçı ardından beşiktaş bugün de oyak reno nispeten diğer maçlara göre kolay gibi gözüksde yine ben şüpheliyim shumpert dışında bu oyuncu bize maç kazandırır diyebileceğimiz adam yok bana göre evren ermal çok gayretli ama çok iyi bir şutör yok takımda malesef...
Dünkü maçtan da hiç korkmuyordum aslında da dün bize kaybettiren Beşiktaşın şut yüzdesi değil en kritik yerde yaptığımız basit hatalar oldu. Bugün aynı şut yüzdesini gösterebilecek bir takım yok karsımızda. Basit hataları da aza indirgersek çok rahat bir maç olmasını bekliyorum. Yarınki TT maçı için de aynı fikirdeyim.
yarın gazetelerde "renault yolda kaldı" veya "renault'nun benzini bitti " gibi bir başlığa yer verdirecek kadar bariz kazanacağımız bir maç bu.. En az 15 le kazanırız.. Ben çok rahatım.