Türkiye Kupası 3. Maç | Galatasaray 83 - 60 Bandırma Kırmızı

29-14 çok iyi bir antrenman maçı bizim için çokta zorlanmadan müthiş bi fikstür oldu bizim için tr kupası gell 12 ekim gellll

33-17 ilk çeyrek nerdeyse 2ye katladık kırmızıyı 100 den fazla atacağız belli olduda 50den fazla yemeseydik:)

şöyle 110-48 gibi flaş bi skor olsa :)

hakemler fülekerli belli oldu ne kadar moralimizi bozarlarsa onlar için o kadar iyi tabi 12 ekim için şimdiden paçaları tutuşmaya başladı neyse vurup geçelim hem kırmızılara hemde hakemlere :)

1.periyot hücum olarak mükemmeldik lakovic-furkan sırtaldı bizi 2.periyotta tutku girdi devreye :) 1.periyot mukemmel sut attık ama 2.periyotta dustu sut yuzdesi ama o ara haluk-caner-furkan-andric-evren oyundaydı yani dusmesi normaldir diye dusunuyorum

sertaç şanlıya bu maçtaa görev verilmediğine göre yolcu... Birde evren büker bu maçta dahi boş turnikeleri kaçırdığından artık yolcu olma vakti onunda..

Maçın Gs tv'de olduğunu çok geç farkettim ama izlediğim kısa sürede Göksenin'in oyununu beğendim.Geçen sene sadece savunma yaptığından dolayı göremediğim ikili oyununu gördüm. Bu kadar kaliteli gardın yanında onunda hücum yönünü geliştirecek olması ileride olası milli takım ve bizim için oldukça önemli.

8 günde 6 mac ve 2 turnuva galibiyeti. Takim arkadaslarimla gurur duyuyorum. Simdi dinlenme vakti. GALATASARAY taraftarina tesekkürler.

Jaka Lakovic (twitter)

Asıl sana ve takımına teşekkürler reis !