• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Çeyrek Final | Pınar Karşıyaka 88-72 Galatasaray Ekmas

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Artık Anadolu Efesi', Fenerbahçe'yi hatta Beşiktaş'ı geçtim, sezon ortasında neredeyse silbaştan kadro kurup maç kazanan Darüşşafaka, yıllardır yerli ve yabancı rotasyonunu doğru kuran Bahçeşehir, iki yıldır Eurpleague seviyesine çıkacak yabancı oyuncuları bulup getiren Merkezefendi, bizim verim alamadığımız, Ege, Mahir, Russell, Ayberk gibi oyunculardan verim almayı başaran Manisa ve Petkim ve bunun gibi daha bir çok örnek var.

Koç değişiyor, oyuncular değişiyor ama takımda hiçbir şey değişmiyor. Ligde en fazla olursa ilk sekiz, şampiyonlar liginde ikinci tur, türkiye kupasında ilk turda elenme. Yani kısacası sorun gelip giden yöneticiler ve hemen hepsinin amatör olarak kabul edilen branşlara olan ilgisizliği ve üvey evlat muamelesi yapılması.

Arada ortaya çıkan ve Galatasaray için canımızı veririz diyen ama bir kuruş vermeyen versede faiziyle geri alan iş insanları, kısacası artık şunun kararını verme vaktimiz geldi biz spor kulübü müyüz yoksa futbol kulübü mü?
 
Bir de bu var; koskoca Galatasaray'in nasil olur da basketbol salonu olmaz. Utanc verici. Yeter artik..
Abi 10 bin ve üzerini geçtim bugüne kadar 5 binlik bir salon neden yapılmamış çok garip.
 
Geri
Üst