Türkiye Kupası Çeyrek Finali | Galatasaray MP 94 - 57 Antalya BŞB

Sakota Jelovac'ın yerine Rasim'i oynatarak göz zevkimizi bozsa da maçı erken koparmamıza büyük faydası oldu,sağolsun.Tribünler şahane.Bir de bizim oyuncuların isimleri ne güzelmiş meğer. :)

GALATASARAY 94 - 57 ANTALYA BŞB.

Shipp 16 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma
Cevher 14 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Furkan 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 1 blok
Gordon 12 sayı, 4 ribaund, 7 asist
Andric 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist
Göksenin 9 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 2 top kaybı
Ender 5 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top kaybı
Evren 5 sayı, 2 ribaund
Savovic 4 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 2 top kaybı, 1 blok
Shumpert 4 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Caner 1 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 2 top çalma, 1 top kaybı
Lakovic 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma

34/50 %68 2 Sayı
5/20 %25 3 Sayı
11/17 %64.7 Serbest Atış
47 Ribaund (12 Hücum 35 Savunma)
25 Asist
10 Top Kaybı
7 Top Çalma
2 Blok

Güzel başlangıç,güzel ikinci yarı,kötü şut yüzdesi,güzel tribün.Maçın sonunda Şükran Albayrakla Andric'in çok güzel röportajı. :)

Maçın sonunda Şükran Albayrakla Andric'in çok güzel röportajı. :)
Bu kısım tatsızlaştı.Şükran Albayrak twitterda Luksa'nın kendisini anlamadığını değil anlamak istemediğini yazdı.Savaşta çocuk olan Luksa'ya anlayış göstermek lazım.Nifak tohumu sokuşturup bölenler,bu tarz trajikomik olaylara sebebiyet verenler utansın.

Sırpça soru sordu Luksa da anlamadığını söyledi Sırpça'yı, hayır yani anlamak zorunda mı sanki şov yapmasına gerek yok Şükran Albayrak'ın. Öyle bir durum varsa da saygılı olması lazım Luksa'ya!

Anlamak istemediğini nereden çıkarmış analamadım ki en hafifi ifade ile Suizan bu ,İşin içine milliyeti dini de sokmuş ..Hanımefendi soruları sorarken Andricin yüzünde bir rahatsızlık belirtisi değil hoş bir tebessüm belirdi tam duyamadı gibi geldi bana yada hanımefendi iyi anlatamadı kendisini bilemem ama YArısı müslüman oyunculardan kurulu bir takımda gayet uyumlu bir şekilde ter döken bir oyuncu için böyle birşey düşünmesi pek hoş değil.

Konya' da en önemli idmanımız yapmış olduk. Fakat ilk yarıda 1 sayı ile kaçan handikap için sinirliyim takıma. Ciddi bir miktarda para kazanmamı engellediler, toplayacağım hepsinden :)

2 gün içinde tribünlerin yıldızı oldu bizimkiler. Müthiş bir destek varmış takıma Konya' ya ayak bastığından beri. Bugün de artarak devam edeceğine inanıyorum.

Şükran Albayrak ne gereği var diyorum böyle şeylere. Herkesin anlayabildiği İngilizce sor bitsin gitsin.

Savoviç geldikten sonra yavaş yavaş ribaunt sorunu ortadan kalkıyor gibi inşallah devam eder böyle.Bugün Savoviç'in ribaunt yeteneğine daha çok ihtiyacımız olacak.

Savovic'ten ziyade takım genel olarak daha sertleşti, agresifleşti, taşlar daha da oturdu.
Savovic'den geldiğinden beridir öyle ekstra bir katkı almadık.
Bu dönemde Cevher parladı, Shumpert ise form olarak dibi gördü.

Geçen sene de yanlış hatırlamıyorsam takım Aralık ayından sonra ivme kazanmıştı.
Bu sene yine aynısı oldu. Aralık ayından sonra ivme kazandık, takım olarak.
Nazar değmesin... Kupalarla, şampiyonluklarla kapatırız inşallah bu seneyi..