Türkiye Kupası | Fenerbahçe Beko 89-74 Galatasaray

Beko rezil sahada yok , bizimkiler onlardan rezil. Gözlerim kanadı maçı izlerken. Şöyle bir rakibi bulmuşken bile ısrarla salak saçma toplar ikram ediyorlar zorla.
Cummings'ten de Allah razı olsun koca takımı sırtına aldı götürüyor.
Bu arada yayıncı kuruluş tekrarını göstermedi ama son saniyede Wallace'a 3 atış esnasında yapılan bir faul vardı ama süre bitti dediler vermediler.

Beko rezil sahada yok , bizimkiler onlardan rezil. Gözlerim kanadı maçı izlerken. Şöyle bir rakibi bulmuşken bile ısrarla salak saçma toplar ikram ediyorlar zorla.
Cummings'ten de Allah razı olsun koca takımı sırtına aldı götürüyor.
Bu arada yayıncı kuruluş tekrarını göstermedi ama son saniyede Wallace'a 3 atış esnasında yapılan bir faul vardı ama süre bitti dediler vermediler.
Tam bir rezalet karardı... Korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar, içeri kaçmakta buldular çareyi...

Sadık her geçen gün akıl almaz şekilde daha da kötüleşiyor ve bu hızla basketbol çöplüğünün nadide bir parçası olmaya aday. İlk yarı 7 sayıyla bitti, 3. çeyrekte veya en geç 4. çeyrekte skor kopar ve maç 20-30 sayı arasında farkla biter, tabii eğer FB işi biraz sıkı tutarsa. Bu takımda basketbolcuya benzer oyuncular Cummings, Otis, Palmer ve biraz da Buğrahan, diğerlerinin hepsi ıskarta. Hele ki sonradan alınan yabancılar (Wallace, Young) basketbol topuna eline verilmiş bomba gibi bakan adamlar, bugün hiç süre almayan ve umarım daha yıllarca süre alamayacak olan Samet Geyik ise tam bir çöp. Forumdaşlara bir tavsiye, 2. yarıyı GS adına büyük ümitle izlemek yerine makine gibi şut sokan bir Euroleague takımına gıptayla bakıp "biz niye asla böyle olamayacağız?" sorularının yanıtlarını bulmaya çalışarak geçirmeniz...

İnsanlıktan nasibini almamış eğitilmez şikeciler küfürlere devam ediyor. 2 anons yapıldı, 3.nün de yapılıp salonun boşaltılması lazım. Parkeye su şişeleri atılıyor sürekli.

50 sayı fark yesen bu kadar rencide olmazdın. En azından rakip ciddiye aldı vs derdin fakat bu durum içler acısı. Şikeciler rölantide antrenman yapıyor, bizimkiler de kendi çaplarında uğraşıyor öyle. Arı Maya böğürüyor bir de.

Herşey olacağına varır diye bir söz vardır. 3. çeyrek sonu, fark 18, tabii ki daha açılacaktır daha önce yazdığım gibi. Fakat herşey bir yana da, bu Wallace denen palyaçoyu nereden bulduk allah aşkına? Sünnet düğünlerinde bebeleri eğlendiren soytarılara benzer kılıklı basketboldan bihaber bir tip bu yahu. Bir kez daha bravo bu yönetime, bu değeri takıma kazandırdıkları için :))))

Tv yayını durdu lâkin şu an şikecilerin yöneticileri hakemlere baskı yapıyor hatta tehdit ediyor maçın seyircili devam etmesi için. Bunu tahmin etmek için kâhin olmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu iki takım 100 maç yapsın, 1 maç bile alma şansımız yok. Gerçekçi olmak lazım. Kadrolar arasında uçurum var. Öyle üç kuruşa beş köfte olmuyor ne yazık ki.

Yine yenildik.
Şaşırmadım.
Bütçe 10 milyon Euro olmadan başarı imkansız.
Salon yapılmadan başarı imkansız.
Başarı gelmeden sponsorun gelmesi imkansız.
Ezel’deki Kenan gibi konuştum ama gerçekler bunlar.

Dünyadaki en azılı Galatasaray düşmanı şubenin başına gelse bu kadarını yapamazdı. Bu da bir başarıdır. Bu kadar rezil bir stajyer koç, onun 5 milyon euro civari harcama ile kurduğu 2. Ligin yedek oyuncusu seviyesindeki rezil oyuncular. En önemlisi de Fener taraftarı üzerlerine su şişesi atıyor en ufak bir reaksiyon yok.Ruhsuz takım gördüm ama bunlar gibisini ilk defa gördüm.

GALATASARAY , BUGÜN İNANILMAZ KÖTÜYDÜ , AMA ŞÖYLE DİYİM Kİ ;

● Galatasaray en son Türkiye Kupasını 1995 ' de Almış REZİLLİK !!
● Çoğu Yönetim Galatasaray Futbol Kulübü sanıyor ve Basketbola Yatırım yapmıyor .
● Zamanında EUROLEAGUE oynayan bir takım şuan ne Sahada ne masada ruhu olmayan bir takım.

ŞUBE KAPATILMASIN DÜZELTİLSİN
HERKES BİLİNÇLENSİN GALATASARAY SPOR KULÜBÜ İÇİN ...