• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası | Fenerbahçe Opet 86-66 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Kayla bacak arasından basket atacak az kaldı.

Basit top kayıpları.

bu 35 yasindaki teja oblaktan ne beklediler de transfer ettiler allah askina ya

Çok Uzun zaman sonra Kadın Basketbol Maçı İzliyorum.
Top hiç birinin eline yakışmıyor acı ama gerçek

Fener'e en büyük zararı Olcay ile Sevgi veriyor,hem savunmada hem hücumda.Mccowan'ı oynatıp fazladan 3 yabancı oyunda tuttuklarında ise bu kezde Mccowan savunmada ciddi derecede aksıyor.

Bizim evimizdeki maçtada en büyük avantajımız Fener'in 2 yerli oyuncuyu oyunda tutacak olmasıydı.

Bu 2 yerli oyuncu saçmalığı önümüzdeki sezon sona ermeli.Amaç yerli oyuncuyu yukarı çekmekse 9 da 2 ile oynamış Sevgi-Olcay ikilisi.Amaç ligdeki rekabeti yukarıya çekmekse bu kezde kalite düşüyor.Kazanım ne oluyor,hiçbir şey.

Fener'e en büyük zararı Olcay ile Sevgi veriyor,hem savunmada hem hücumda.Mccowan'ı oynatıp fazladan 3 yabancı oyunda tuttuklarında ise bu kezde Mccowan savunmada ciddi derecede aksıyor.

Bizim evimizdeki maçtada en büyük avantajımız Fener'in 2 yerli oyuncuyu oyunda tutacak olmasıydı.

Bu 2 yerli oyuncu saçmalığı önümüzdeki sezon sona ermeli.Amaç yerli oyuncuyu yukarı çekmekse 9 da 2 ile oynamış Sevgi-Olcay ikilisi.Amaç ligdeki rekabeti yukarıya çekmekse bu kezde kalite düşüyor.Kazanım ne oluyor,hiçbir şey.
Oblakla Kamiah ı gönder,adam gibi bir skorer gard al,bu fb yi zorlarsın..

Ünal Aysal dışında yatırım yapan olmadı kendisi de zaten uzun süre başkanlık koltuğunda oturamadı. Otursaydı bunu ne kadar istikrarlı yapardı bilinmez. 2014te basketbol finalinde son maça çıkmadığımız andan itibaren bütçeler düştü zaten şubeler arasındaki fark ondan sonra oluştu. Bir taraf sürekli yatırımı yaptı bazen artırdı bazen birazcık kıstı ama vizyonu hiç değişmedi. Diğer taraf hep bütçe düşürdü hedef küçülttü hatta bazen hedefi bile olmadı. Bütün şubelerde aynı durum. Erkek kadın basket ve kadın voleybol bu üç şubede durum çok vahim. Camianın kendine gelmesi için ne olması gerekiyor? Ben kadın basketbol takımımızın 2.EL şampiyonluğunu almasını ve sürekli finallerde olmasını istiyorum bunun için tekrar ne gerekiyorsa yapılmalı gerekirse ederinden fazlasını vericez sporculara

Oblakla Kamiah ı gönder,adam gibi bir skorer gard al,bu fb yi zorlarsın..

İyi bir skorerle kesinlikle zorlarsın.Bu 2 yerli oyuncu kuralı tamamen senin lehine olan bir durum ama yeterince değerlendiremiyorsun.

Marine Johannes, Teja Oblak gibi oyunculari bu kulübe layik gören Isil Alben neden hala görevde ?

Tüm branslarda liyakatsizlik akiyor her yerden

Beklenen son.

Amerikalı almama inadından vazgeçip kaliteli bir head coach ile artķ önümüze bakmak lazım.

Biz çok mücadele ettik, onlar ekstra iyi oynamadan, yürür tempoda oynadı ve 20'yle kaybettik

Sezon başında iyi giden takımin koçunu gönderenlerin eseri. En azından mücadele eden ,savunma yapan bir takım izliyorduk. Bir ara Marina ismi gecti hemen "Koçtan memnunuz "açıklaması geldi. Geçmişi malum olan Fırat Okul ile mutluluklar dileriz ,bu işin müsebbiplerine.

Böyle yönetimler olduğu sürece Galatasarayın amatör branşları febenin oyuncağı olur. Yazıklar olsun. Ağzımı bozmak istemiyorum ama parayla yüzen takımın amatör branşları bu kadar aciz olmamalıydı. 2013ten sonra erkek basketbol en az 3 4 şampiyonluk kazanmalıydı, kadın takımı 2 3 euro lig daha kazanmalıydı. Voleybol takımlarını saymıyorum bile. Futbol delisi bir adam olarak dile getiriyorum bunları. Yazıklar olsun size, yazıklar olsun.

Geri