37 -37 devre.
Takımda 5 numara oynayabilecek tek oyuncu. Mümkün degil böyle bir şey.hines-allen yerine ben abdelkader oynasa daha verimli olmazmi ?
Vanlo ve Bria varken uzundan mı kısalım yani?Takımda 5 numara oynayabilecek tek oyuncu. Mümkün degil böyle bir şey.
Sportmenlik dışı basket faul yaptı harikasın!İnci az faydalı bişeyler yap artık
en azindan abdelkader skor katkisi verirVanlo ve Bria varken uzundan mı kısalım yani?
Evet uzun olarak da İnci oynasın değil mi?en azindan abdelkader skor katkisi verir
aynen katiliyorum yoruma. Kadin Basketbol izlemek cidden aci veriyor su topu felan izlerim daha iyiUzun yıllar sonra ilk defa kadın basketbolu maçı seyrettim. Açıkçası sonuna kadar tahammül edemeden kapattım. Gözlerim kanadı desem yeridir.
Topla yapılan sporlar içerisinde seyir zevkinin bu kadar düşük, hatanın bu kadar fazla olduğu bir branş var mı emin değilim. Forumdan random 5'er kişi seçsek sahada oynanandan daha fazla basketbola benzeyen bir şey ortaya çıkabilirdi
Şu maçı izledikten sonra kadın basketbolunda başarılı olan E.Memnun'un erkek basketbol takımının başına geçirilme kararının spor tarihinin en tuhaf kararlarından birisi olduğunu bir kez daha anladım.
Zira erkek basketboluyla kadın basketbolu arasındaki tek benzerlik topla oynanması ve amacın topu sepetin içine atmak olması.