Türkiye Kupası Programı

B_2000_teknoB.jpg


Teknosa Türkiye Kupası'nda Maç Programı Belirlendi

Teknosa'nın isim sponsorluğunda bu yıl 24. kez düzenlenecek Basketbol Erkekler Türkiye Kupası'nın maç programı açıklandı. Galatasaray Cafe Crown, C Grubu'ndaki ilk maçında 6 Ekim 2008 Pazartesi günü Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak.

C Grubu'ndaki tüm maçlar, Çorum Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Üç maç sonunda ilk iki sırayı alan takımlar, 20 Şubat'taki 8'li Final'e kalacak.

C Grubu Maç Programı

6 Ekim 2008 Pazartesi
16:00 Casa TED Ankara Kolejliler - Darüşşafaka Cooper Tires
18:15 Galatasaray Cafe Crown - Beşiktaş Cola Turka

7 Ekim 2008 Salı
16:00 Beşiktaş Cola Turka - Casa TED Ankara Kolejliler
18:15 Darüşşafaka Cooper Tires - Galatasaray Cafe Crown

8 Ekim 2008 Çarşamba
13:30 Casa TED Ankara Kolejliler - Galatasaray Cafe Crown
15:30 Beşiktaş Cola Turka - Darüşşafaka Cooper Tires

Kaynak: galatasaray.org
 
Beşiktaş yabancılarıyla iyi gözüküyor.Ama diğer seri başlarının yanında tabii ki onların düşmesi daha iyi olmuş.Özellikle hazırlık maçlarındaki performansımız göz önüne alınınca...
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Hazırlık maçlarına fazla takılmamak gerek. bizim takım parçalar bunları. bu arada tv yayını olacak mı ?
bende aynı soruyu soracaktım.ama henüz belli değil galiba kaan abi.. inşallah sky turk yayınlar..en olmadı spormax yayınlarsa da 9.90 lık paket olanlarda izleyebilsin..bu ihtimallerden biri gerçekleşir herhalde..hiç tv yayını olmazsa... sanmıyorum =)
 
Spormax var, sky türk var, d smart versin gidip ondan alacam. sonrada kafayı yerim heralde. basketbol maçı izlemek resmen işkence memlekette.
 
türkiye kupası maçlarının başlamasına bu kadar az bir süre kalmasına rağmen yayıncı kuruluşun belli olmaması ilginç
Ama spormax yayınlarsa bir çok arkadaşım için üzülürüm.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Anlamadım bu grubun nesi zor ? milyon dolarlar harcandı, çerez olması lazım bunların bize.

hiçbir takımı küçük görmemek lazım.beşiktaş yeni ama kaliteli bir takım kurdu.casa ted ve daçka da yabana atılacak cinsten değil.ama türk oyuncuların yapacağı extra katkı sayesinde turlarız biz bu gruptan
 
6 Ekim i iple çekiyorum :) Dün Efes 4 yabancısı ( Kasun,Smith,Shumpert,Thorton) kadroda değilken BJK yi yendi . BJK nin en iyi oyuncusu Auistin gibi görünüyor ama oda her 3 lük çizgisinden topu aldığında potaya bakıyor .
 
Şu ana kadar yayınla ilgili bir gelişme gözlenmemekte. Kupanın sitesinde bir habere rastlamadım. Spormax, NTVSpor ve SKYTürk'ün sitelerinde de 3-4-5'indeki maçlarla ilgili bilgiler yayın akışlarında bulunmamakta.

Bu arada Hakan Demir 1 maç ceza almış. Bizim maçta benchte olmayacak sanırım.
 
ben yanlış hatırlamıyorsam kupa maçlarının skytürk'te yayınlanacağını duymuştum.daha önceki senelerdede o kanalda yayınlanmıştı herhalde bir değişiklik olmayacaktır
 
SKYTürk demek ki kar edemiyordu Türkiye Kupası'ndan. Kar etmediği bir organizasyonu hayrına yayınlamaz herhalde. Geçen yıllardaki bu elemelerdeki basketbol kalitesini de düşündüğümüzde böyle bir karar almış olabilirler.
 

Üst