Türkiye Kupası Yarı Final | Galatasaray Doğa Sigorta 71-85 Darüşşafaka Tekfen

14.02.2020 Cuma
17:30
Ankara Spor Salonu

Çeyrek finalde Efes'i eleyerek sürpriz yapan Darüşşafaka ile yarı finalde karşılaşacağız. Son zamanlardaki kötü gidişatı ve oyunu Tofaş maçında bir nebze olsun değiştirmiş olsak da eksiklerimiz mevcudiyetini koruyor. En dönmesi muhtemel isim Yiğit ama o da zor gibi duruyor. Efes'in de elenmesiyle kupa daha ortaya geldi ve bu yüzden her takım ekstra bir çaba ve istek koyacaktır. Takımımıza başarılar.

 
Hamilton ve Jones pota altında çok sert ve ribauntçu ikili oldular. Bakalım Alex ve Zach onlara nasıl karşılık verecek. Maçın kilit noktası bence bu.
Bu ikiliye ek olarak Browne ve Colson'a da dikkat etmemiz gerekiyor.
TOFAŞ maçında ki mükemmel üçlük yüzdemizi inşAllah bu maçta da devam ettirebiliriz.
Beklentim yok. Olursa mükkemel. Sakatlıksız hayırlı bir maç olur inşAllah 🙏
 
Takımın yarısı yokken, sağlıklı kalanların mücadele etmesi dahi yeterli. Zaten dar rotasyonla oynuyorken üstüne bir de bu kadar sakatlığın olması gerçekten üzücü.
 
Daçka'nın Efes'e karşı olduğu kadar konsantre olacağını düşünmüyorum. Bizim de eksiklerimiz fazla. Tahmini zor maç, çok iyi mücadele etmeliyiz her anında.
 
Üçüncü çeyreğin sonunu iyi oynayamadık. İki tane basit top kaybı oldu, farkı ikiye indirecekken altıya çıktı. Hala kaybedilmiş bişey yok, oyunun içindeyiz. Ama bir seri yakalamamız lazım.
 
İsmet Akpınar'dan sonra Kartal Özmızrak'a da kariyer maçını oynatabilecek guard rotasyonunu oluşturanları tebrik ediyorum. En kötü niyetli adam olsanız bunu beceremezdiniz heralde.
 
Bütçesi bizden çok daha fazla olan ve tam takım olan Daçka'nın kazanması aslında normal sonuç. Sadece Zach Auguste ve Aaron Harrison'a üzülüyorum. Aşağı yukarı 35 dakika çıkmadan insan üstü çabayla oynadılar. Kalan oyuncuların hepsinin bariz eksiklikleri var.

Kartal Özmızrak - Doron Lamb - Gary Browne - Sinan Güler - Doğuş Özdemiroğlu- Bonzie Colson altılısı neredeyse bizim takım kadar para kazanıyor. Sadece Kartal ve Sinan'ın kazandığı para 3.3 Milyon TL'den fazla.

Galatasaray yönetiminin koçu ve takımı bu hale getirmesinden utanıyorum!
 
Son düzenleme:

Üst