Türkiye Kupası Yarı Final | Galatasaray Liv Hospital 64 - 69 Anadolu Efes

tebrikler şu fenerin 20lere çıkartıp dalga geçe geçe yendiği takıma 10 sayıdan maç vermek helal olsun size aferin yaa ergin ataman artık misyonunu tamamladı bence bu seneden de bişey beklemiyorum artık bu maçla sezon bitti benim için havlu attık bence.. iyi geceler bi daha izlemicem bu takımı artık kan kusmak istemiyorum!!!

Cidden çok ama çok sinirliyim,bir takım bu kadar bir oyuncuya bağlı kalamaz.tamamen ergin atamanın suçu bu..ayrıca 33 saniye kala nie savunmana güvenmiyorsunki!!

malik hairstone larla filan olmaz toplu temizlik lazım seneye 5 yeni yabancı yeni bi sistem atletik ve hareketli oyuncu izlemek istiyorum duran seyreden oyuncular değil yeter ya 1 kişi topu alıyor takımın hepsi onu izliyor aceba ne yapacak diye bu takım bitmiş okeye dolanıyor...

Pas yapmıyoruz, top çevirmiyoruz. 20 saniye elimizde top sektirip sonunda zorlama bir atışla sayı arıyoruz. Arroyo haricinde sayı opsiyonumuz yok.

Ne kadar sakatımız olursa olsun, şu Efes'e 15 günde 2 maç kaybedemeyiz. Böyle bir lüks yok!

Zaten olayda o işte arroyo nun 30 atması 30 atmaya ihtiyacımızın olması değilmi tek başına oyunu domine etmesi gerekti ama bu yetmezki ender uzun bir zaman sonra en kötü maçını oynadı.

Arroyo' yu bir kenara bırakıp (biraz da Erceg) konuşuyorum. Eğer ki taşın altına elinizi koymayacaksanız defolun gidin bu takımdan. Bugüne kadar böyle bir yorum yazmamıştım, hiç de tarzım değildir ama bu yoruma sebeb olan şey sadece bu maçtaki ruhsuz, şuursuz, beceriksiz oyun değil. Kaç maçtır berbat oynuyoruz. Yeter artık. Sakin kal, sakin kal nereye kadar. Dün Ergin Ataman Ersin ve Marko'nun geleceğinden bahsediyor. Şu yarı finale konsantre ol, kupaya konsantre ol azcık. 12 sayılara çıkmış maçı veriyoruz. Daha kötüsü, ligde de saçma sapan yenilgiler aldık, liderlik şansımızı kaybettik. Zannediyor musunuz ki biz Banvit'i deplasmanda yeneceğiz bu oyunla? Herkes kendine gelsin artık. Gelmeyeceklerse ve eğer bir basketbol şubesi gibi birşey varsa seneye hepsiyle yollar ayrılsın.

Ayıptır ya, rezillik yemin ediyorum. Ne çalışıyor arkadaş bu takım antrenmanlarda, ne yapıyor?

Ender kaç tane hücumu mahvetti, ısrarın sebebi nedir? Sinan, Bonsu, Göksenin kenarda paslandı yahu!

Yazıklar olsun Ergin hoca. Yazıklar olsun.

35 saniye var ve rakip 2 sayı öndeyken orada faul yapmanın mantığını kimse izah edemez bana. Koç nasıl girer böyle saçma bir işe .
Sözün bittiği yerdeyiz gerçekten. Takımda Arroyo-Erceg 45 sayı atıyor ve geriye kalan 10 kişi toplam 17 sayı atıyorsa o takım bitmiştir yani. Koça ve takıma inancım malesef kalmadı artık. Arroyo dışında güvendiğim tek isim yok takımda. Gelecek sezonun yapılanması bence şimdiden yapılmalı. Yerli oyuncularla devam edilip Arroyo-Erceg dışında tüm yabancılara teşekkür edilip gönderilmeli. Arroyo ile 20-20 dakika şeklinde süreyi paylaşabilecek adam gibi bi guard alınmalı şu takıma artık. Sırtı dönük oynayan bi pivot alınmalı artık . Koçla da ya yollar ayrılmalı ya da artık kendine çeki düzen vermeli artık. Belli ki kafası milli takım koçluğunda.

Yeter her sene aynı terane madem paranız ödenmiyor sahaya çıkmayın yeter. Altyapıdaki çocuklar falan çıksın en azından maçı isterler. Sizin paranız ödenmiyor da Arroyo'nun Erceg'in paraları mı ödeniyor? Yeter artık.

4 aydır para alamayan oyuncuyu eleştirme hakkını kişisel olarak kendimde görmüyorum.

Bu insanlar arma için değil para için oynarlar; işin doğası budur ve fazlasını beklemek anlamsızdır.

Benim her oyuncudan beklentim aldığı paranın hakkını vermesidir; 4 aydır para almayan oyuncular çok bile oynuyor.

Keşke hepsi birden ihtarname çekse de küçülme ile tehdit eden Sn. Yönetim Kurulumuz'u bir görsek!

Yerli&Yabancı Erkek&Kadın ayırt etmeden herkesin ihtarname çekip hakkını araması en büyük beklentim!

Ve bu konuda tarafım net!

Maçı geçtim artık ta amatörlerin yapmayacağı şeyi son anlarda yapıyoruz.

33 saniye kala 60-62 iken neden faul yaptırıyorsun hoca ?

Para alamıyorsa oyuncular gitsin ihtarname versin kulübe. Nasıl geçen sene Gordon ihtarname verdiği halde sahaya çıkıp canavar gibi oynuyorsa takımdaki oyuncularda çıkıp oynamalı . Her şeyi geçtim hadi . Koç da mı para alamadığından bilerek mi tercih hataları yapıyor oyunda.

Bf5eZ9DCIAAYXGD.png:large

Uzun zamandır ben bu kadar rezalet bir skor dağılımı görmedim, bu basketbol adına hiçbir şey oynamadığımızın kanıtıdır. Ne koçu tanıyabiliyorum, ne takımı. Ve ilk kez Ergin Ataman'a bu kadar sinirliyim, neredeyse her zaman destek veren biri olarak. Arroyo'nun insafına kalmış bir oyun oynuyoruz. Komada gibiyiz, makineler sayesinde hayatta kalıyoruz ve bizi hayata bağlayan o fiş, Arroyo. Biri gelip o fişi çektiğinde işimiz bitiyor. Arroyo ne kadar debelense de ona yardımcı çıkaramadıktan sonra, o insan üstü çabası da ziyan oluyor. Rakipler de olayı çözmüş durumda, LeBron'un son senelerindeki Cavs gibiyiz. Orada; "bırakın LeBron atsın, yanındakiler devreye girmedikçe maç kazanamazlar" şeklinde bir anlayış oluşmaya başlamıştı. Aynısı bizim içinde Arroyo konusunda geçerli.

Şubede basketbol dışında birçok şey konuşuluyor; Ataman'ın tavırları, Özyer'in entrikaları, paraların ödenmemesi. Görünen o ki tüm bunlar takımın performansında da dalgalanmalar yaratıyor. Takımı toparlayacak olan koçun da konsantrasyondan uzaklaştığı görülüyor. Bize bir şok gerekiyor, ne olur, nasıl olur bilemiyorum ama işlerin tekrar yoluna girmesi, bir reaksiyon göstermemiz için bir şeyler olması lazım. Ama şu takımı gördükçe cidden üzülüyorum. Geçen senenin şampiyonunun sezon ortasında basketbol dışında bu kadar fazla şey konuşmaması gerekirdi.

Takıma ne olduğunu cidden merak ediyorum, Maccabi hatta Real maçına kadar canavar gibiydi takım, top çeviren, hızlı hücum eden, zor durdurulan bir takımdık, ne oldu da hücum edemeyen bir takım olduk, anlamak çok zor. Koskoca maçta içeri tek top indirmedik. Böyle basketbol mu oynanır yahu? En az 7-8 pozisyon sayabilirim Furkan ya da Bonsu'ya indirilse sayı ya da faulle sonuçlanacak ama göz göre göre atılmıyor o top içeri, bu nasıl bir oyun planıdır? Evet Furkan hücum gücü yüksek bir oyuncu değil falan ama potaya yakın aldığında da bitirici bir oyuncu. Ekstra bir durum da şu, Erceg evet bol skor üretiyor eyvallah savunma yapmamasını da geçiyorum, en büyük eksikliği 4 numara gibi oynamaması, direkt 2 numara gibi oynuyor adam yahu, aldığı ribaundlar da boy avantajı ve kol uzunluğu sayesinde aldığı ribaundlar, çekerek aldığı ribaund sayısı çok az. Cenk zaten 3 numaradan çok 2 numara özelliğinde Erceg desen pota yakınlarında zor görüyoruz, resmen 4 tane 1-2 numara 1 tane 5 numara ile oynuyoruz. Furkan içeride 3 kişinin kucağında Erceg üçlük peşinde. Savanovic de gayet yüksek yüzdeli üçlük atan bir 4 numara, ya da iyi üçlük atan çok örnek var Avrupa'da ama hiçbiri Erceg gibi 2 numara karakterinde oynamıyor. Bence hücumu sınırlayan nokta bu, 3 ve 4 numaranın pozisyonları gereği oynamaması.

Ergin Ataman'da da inanılmaz bir düşüş var, cidden böyle yönetmeye devam edecekse gitsin zira takımı Arroyo yönetiyor zaten, Ergin Ataman'ın son 1-2 aydır takıma bir şey kattığını gören olmadı.

Ergin hoca ile takımın ve taraftarın bağı koptu gibi, son dört beş maçtır bu durum bariz bir biçimde ortaya çıktı. Oynatmadığı oyuncular ve zorla oyunda tuttuğu fakat hiç bir varlık gösteremeyen oyuncular. Kendi taraftarına ayar verirken, rakip taraftarları övmeler. (en son övdüğü bjk taraftarı maçın başından sonuna kadar ana bacı Galatasaray'a küfür etti) Efes maçı ilede tüyü diktik. Csk bu basketbol ile bizi perişan eder. Durumumuz çok kötü, hayırlısı bakalım fakat işimiz çok zor :(

Bu rezilliğin hiç bir açıklaması yok, Efes'e bir haftada iki kez yenilmek büyük iş gerektirir doğrusu.Karşıyaka rakibin olacak finale çıksan kupa yolu açık şu oyuna bak bu nedir?Arroyo 30 sayı geri kalanı 34 sayı atmış.Arroyo'ya Allah korusun birşey olsa ne yapacağız merak ediyorum doğrusu.Arroyo harici hücum setimiz yok o ne yaparsa o.Sezon sonu temizlik şart Arroyo harici her yabancı gitmeli.