Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Grupların açıklandığında aklımdan geçmişti keşke bizim grup İzmir'de oynansa diye sonra dün Çağlar Torun twitter'da yazınca heyecanlanmıştım. Maçların İzmir'e alınması her ne kadar Adanalı arkadaşlarımız için sevindirici olmasada İzmirliler adına sevindirici bir haber. Takıma gerekli destek daha önce olduğu gibi sonuna kadar verilecektir.

Salon yetersizliği nedeniyle İzmir'e almışlar, madem öyle sormazlar mı adama Menderes spor salonun kapasitesini biliyordunuz neden başta İzmir'e almadınız da Adanalı Galatasaraylıları heyecanlandırdınız, bir de güvenlik sorunu varmış, ne sorunu Allah aşkına, dağ başı mı burası da koskoca Adanada güvenlik sağlanamıyor

Adanaya en az 7 bin kişilik salon şart arkadaş, Menderes yetmiyor

Kesinlikle haklısınız Ayşe Hanım.

Şunu söylemeliyim ki, son şampiyonluğumuzu kazandığımız 89-90 sezon finalini Adana'da üniversitede iken salonda canlı yaşamış bir renkdaşınız olarak o günde salona sığmamıştık.

Ne güzel bir gündü o gün, Orhun Ene'li Paşabahçe'yi yenerek elde ettiğimiz bu son şampiyonluğu deliler gibi kutlamıştık.

Dolayısıyla, Adana her şeyin en güzeline layık :)

Armanın hakkını Adana da verirdi İzmir de verecek ondan şüphemiz yok ama alınan karar Adana ve çevre ildeki arkadaşlar açısından hayal kırıklığı yaratan bir durum. Tabii derbi havası farklıdır ama İzmirli Galatasaraylılar her sene en az bir kez (son yıllardaki Aliağa ve Bornova´yı es geçsek bile) Galatasaray´ı görme fırsatı elde ediyordu. Aynı hayal kırıklığı Fener Ülker taraftarı için de geçerli neticede.

Federasyonu yönetenlerin ne kadar akil (!) olduğunun göstergesi bu yaşanan süreç. Yok benim zamanımda basketbolda şu başarı elde edildi, bunları başardık demesin Demirel Efendi.

Kocaeli olsaydı. İzmir yerine 1. ligde erkek basketbol takımı olmayan illerden birine verilseydi daha mantıklı olurdu. Güvenlik önleminide ona göre alsınlar nedir sanki.

Domercant'in sakatlanması kötü oldu. Diğer maçlarda sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum fakat FB maçı için (ki muhtemelen grup liderliği maçı olacak ve sonuçta bir derbi) bize lazımdı.

Lakovic'i deneyebiliriz. Denemeliyiz hatta.

Domercant,Cenk ve Gordon son hazırlık maçında oynamadı,bu oyuncuların durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?Yetişecekler mi kupaya,Domercant yok onu biliyorum sadece

Ya bu yeri değil ama bu siteye neler oluyor forumu doğru dürüst okuyamaz olduk bir bazı topikler açılmıyor felan sayfa numaraları değişmiş. Eski biçim çok iyiydi. Lütfen eski forma dönelim.

Fenerbahçe maçına gitmek istiyorum. Forumun güzel organizasyonları oluyordu, FBÜ maçı için bir şeyler düşünülüyor mu?

2-3-4 Ekim tarihlerinde İzmir Halkapınar Spor Salonunda oynanacak Türkiye Kupası maçları biletleri satışa çıktı.

2 Ekim Salı Saat 20:15 Galatasaray MP - Olin Edirne Spor Toto Türkiye Kupas1 0zmir 1.Gün biletleri. Resmi Biletix Sitesi.
3 Ekim Çarşamba Saat 18:00 Erdemir - Galatasaray MP Spor Toto Türkiye Kupas1 0zmir 2.Gün biletleri. Resmi Biletix Sitesi.
4 Ekim Perşembe Saat 19:15 Galatasaray MP - Fenerbahçe Ülker Spor Toto Türkiye Kupas1 0zmir 3.Gün biletleri. Resmi Biletix Sitesi.

5.kategoriden izlenen yer çok mu kötü olur gs-fb maçı için

Fark ettiniz mi bilmiyorum FBÜ ile maçımızda bize ayrılan tribünler daha az. FBÜde bulunan 113 ve 213 nolu tribünün eşleniği bizde yok ki bu yaklaşık 600 taraftara denk geliyor. Biletix sayfasından açın bakın.