• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Sigorta BSL 1. Hafta | Türk Telekom 72 - 70 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
| 1. Hafta Türk Telekom 05 Ekim Cumartesi | 18.00 beIN Sports Haber & beIN Sports 5 Ankra Spor Salonu

James Palmer domine ediyor maçı.

11-22 önde bitirdik ilk çeyreği. İstek açısından iyi duruyoruz sahada ama yetenek bakımından sıkıntılar var. Telekom da çok iyi görünmüyor.

22-11 öndeyiz ilk çeyrek sonunda. can'ın durumu ciddi değildir umarım.

Cummings ve Efianayi top ellerine gelince ciddi iq düşüşü yaşıyor.

GSW misiniz be.

Telekom'a oranla daha kaliteli atıcılara sahibiz. Şu ana kadar net şekilde yansıdı sahaya. Pota altında da iyi savaşıyoruz. Kolay sayı vermedik neredeyse.

Savunmada da baya istekli oynuyoruz, hucumda ise herkes katki veriyor. Suana kadar cok keyifli

Telekom baya kötü takımmış. Bizim de en azından çok iyi olmasak da istekli olduğumuz bir gün ki önemli olan da bu. Palmer 13 Sayı 3 Ribaund, Livingston 5 Sayı 5 Asist, Sadık 4 Sayı 5 Ribaund, Izundu 6 Sayı 3 Ribaund. Palmer, Sadık ve Izundu çok iyiydi ilk yarıda.

44-29 öndeyiz ilk yarı sonunda.
çok rahat 20-25 sayı arasında bir farkla bitirebilirdik devreyi, son 2 dakika cıvıma çöktü takıma, 5-0 seri yiyip molaya gittik dönüşünü iyi oynadık ama ilk 18 dakika izlediğimiz iyi basketbol gibi değildi, rakibi durdurduk diyelim biz. Maşallah takım çok iyi, ikinci yarıda da bu şekilde devam etmeli ve bu civarlarda bir farkla kazanmalıyız. Telekom bu sezon bizim direkt rakibimiz, ikili averaj gibi şeyler düşünmeyelim ikinci maç.

3.çeyrek oynanmadan 4.çeyreğe geçersek kazanırız. Ama 3.çeyrekten korkuyorum.

Sadık ben olmuyorum beni zorlamayın kardeşim diyor artık. 4 numara da net eksiğiz

Top çok net Telekomludan çıkıyor, izliyorlar topu Telekom'a veriyorlar. Kafayı yersin ya.

Fark 15 lerden 5 e düştü
Son çeyrek çok zor geçecek

Daha ilk maçtan Özlem Yalman olmak üzere hakemler çok kötü...

Korkunç bir hakem yönetimi var sahada. Melih Tunca'yı da savunamayınca fark tek haneye kadar düştü. 57-49 öndeyiz 3. çeyrek sonunda, boşu boşuna strese gireceğiz son çeyrek. Hiç gerek yoktu şuna ya.

Bütün takdir haklarını ev sahibinden yana kullandılar. Alakasız pozisyonlara faul ve steps çalıyorlar.

Hakemler tek kelimeyle rezil ...

Sadık da sakatlandı. Tüm sezonun planlarının değişmesi demek Sadık'a bir şey olması. Çok tat kaçırdı bu durum.

Geri