Türkiye Sigorta BSL 2. Hafta | Maç sonucu : Galatasaray 76-80 Tofaş

Kadro kalitesi çok kötü.Son yıllarda oluşturduğumuz en kötü kadro olabilir. Acilen önlem alınmazsa, kümede kalma mücadelesi veririz. Şubat ayında her zaman Pierre Jackson ve Crawford bulup kümede kalamazsın.
Yakup Sekizkök,ilerisi için hiçbir şey vaat etmiyor.Ruh hali, kenarda verdiği enerji vs. çok kötü.Böyle bir oyuncu grubu oluşturan koç ile yola devam edilemez.Topu alan kaldırıp atıyor. Aynı oyunu herhangi birisi de oynatır. Koç değişikliği bu gidişle elzem olacaktır. Hatta bu maç sonunda kendisi istifa etmelidir. Rezalet bir takım oluşturmuş.

Kenara bakyorumm ağırlık koyacak coach yok, stajyer coachumuza yön gösterecek asistan yok, sahaya bakıyorum sazı eline alacak, liderlik edip oyunu açacak oyuncu yok, birbirine benzer yetenekte 2 tane 5 numara oyuncu seçilmiş resmen akıl tutulması, takımın oyun kuracak yönlendirecek Guard'ı yok, takımda saf skorer yok şaka gibi bir kadro planlaması... Oynanan basketbol bireysel top dönmüyor buna kızan coach yok, yine taraftarın kalbini kıran uyumsuz bir takım kurulmuş.

Son düzenleme:
Otis'e ömürlük sözleşme verilsin, eline güvenilecek tek adam. Palmer da hayal kırıklığıydı önceki maçlara kıyasla. Yani telekom maçında ne izletti bu maç ne izletiyor korkunç.

Kadro kalitesi çok kötü.Son yıllarda oluşturduğumuz en kötü kadro olabilir. Acilen önlem alınmazsa, kümede kalma mücadelesi veririz. Şubat ayında her zaman Pierre Jackson ve Crawford bulup kümede kalamazsın.
Yakup Sekizkök,ilerisi için hiçbir şey vaat etmiyor.Ruh hali, kenarda verdiği enerji vs. çok kötü.Böyle bir oyuncu grubu oluşturan koç ile yola devam edilemez.Topu alan kaldırıp atıyor. Aynı oyunu herhangi birisi de oynatır. Koç değişikliği bu gidişle elzem olacaktır. Hatta bu maç sonunda kendisi istifa etmelidir. Rezalet bir takım oluşturmuş.

Yalova var üstüne sene içinde para ödemeyen bir takım olur içiniz rahat olsun düşmeyiz. Biz bu yönetim ve taraftar zihniyetiyle küme düşeli yıllar oldu zaten

Otis'e ömürlük sözleşme verilsin, eline güvenilecek tek adam. Palmer da hayal kırıklığıydı önceki maçlara kıyasla. Yani telekom maçında ne izletti bu maç ne izletiyor korkunç.

Ürettiği skorun tamamı suni Palmer da iso dışında bi şey oynamıyor. Yine de otis dışında bir şey vaadeden pek de bi adam yok takımda

Haftaya da Bahçeşehir deplasmanını kaybederiz 0/3 ile başlarız sezona. Cidden çok üzücü. Nymburk maçını alsak o kadar koymazdı. Hoca hep şampiyonlar ligi ve Türkiye kupası konuştu çıktığı her yerde. Hadi ligi o kadar sallamadık desek, e Avrupa'da da evinde nymburk'a maç verdin.
Bide yani Bi nymburk bi bu Tofaş maçı son 5 dakikaları adamı akıl hastanesine yatırır öyle korkunç maç sonları izledik. Ben nymburk maçında kriz geçirdiğim için hakkımı orda kullanmış oldum bu maçı daha munis bir havada izledim valla. Ama yok yani, Otis'in emeğine çok üzüldüm bugün.

Takımın bu içler acısı durumunu içine sindirebilenlere, “yönetim istifa” diye bağırmak yerine pikniğe gider gibi maça gidip tiyatro izler gibi seyredenlere yakışır bu sonuç. Zaten sonuç kimsenin umrunda değil. Oyna devam.

Çok normal bir sonuç. Bu takımın bu koç ve oyuncu kadrosuyla maç kazanabilme ihtimali yok. Her zaman ki gibi yine ligin en kötü, en zayıf, en kapasitesiz takımıyız. Aynı cümlede hemen hemen aynı anlama gelen 3 tane sıfat kullandım ama bu takımı tanımlayabilecek kelimeleri bulabilmek çok zor. Küme düşmenin en büyük adayıyız, tesadüfen 1-2 maç kazanabiliriz ama bu gerçekleri değiştirmeyecektir. Şube sahipsizdir, şube kimsesizdir, şube üvey evlattır, şube fırlatılıp atılmıştır. Ülkeye basketbolu getirmiş böyle bir kulüp için şunu söyleyebileceğimi düşünmezdim ama galiba en iyisi bir an önce erkek basketbol şubesini kapatmak ve bu vefalı taraftara daha fazla çile çektirmemek olacaktır. Aksi takdirde bu rezil kadrolarla oynanacak oyunları izlemek için tek bir basketbolsever bile salona gitmeyecektir. Çünkü bu takım insanları basketboldan soğutur...

Futbol takımının yaptığı transfer için dünyanın en iyi 3 forvetinden birini aldık diye övünüyorsun,piyasa değeri 100 milyon € olan adamı aldık diye övünüyorsun ama basketbol takımına bir 7 - 8 milyon € luk bütçe yaratamıyorsun,basketbol takımın küme düşmemeye oynuyor.Bu zihniyet hiç hoş değil,sevmiyorum bu zihniyeti.

Son düzenleme: