"Türkiye'de kalmayacağım"

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Selim S.":2ws90kam]Bence cok gereksiz konusmus. Ozellikle Oktay Mahmudi hakkinda konusmasi ise hic yakisik almamis. Su ana kadar sadece potansiyeline bakilarak bir yerlere geldi (NBA'de draft olmak dahil), oysa bugune kadar TBL'de istikrarli ve iyi bir performansi hic gostermedi.

Keske Cenk saga sola laf yetistirmekle ugrasmasa da basketbolunu oynasa. Boyle konusmalar bir sporcuya yakismiyor.


selim abi olayın aslına şöyle bir bakarsak cenkin az bile konuştuğunu iddaa edebilirim.neden diyeceksin açıklayım.bu adam en önemli sezonunda herkesin gözlerinin üzerinde olduğu bir sezonda alındı kenara oturtuldu elinede havluyu verdiler salla dediler.saçma sapan tartışmalara girildi hoca cenki kazanma yolunu bırakıp onu kestirmeden astı bıraktı.herkes bundan cacık olmaz dedi bu söylentiler arasında o milano delasmanında 15 sayı attı,prokom deplasmanını süper oynadı ama oktay bey yüzüne bile bakmadı ve mustafa abi gibi oyunun tek yönünü oynayan bir adamnın arkasına kitledi.cenk nba yolunda ilerlerken ona böyle bir taş atmanın faturasıda bukadar olsun yani.

cenkin suçu ney? o yaz milli takım kampına gitmesi.cenk milli takıma giderken ersan milli takımı geri çevirip denver la abd de kamptaydı.ama cenk milli takımı tercih etti ve sonrasındaki sezon tüm basın adama çöktü.doğan hakyemez ise ersan affedilmiyecek filan derken sonra ersan 2 maç oynadı ve yıldız ilan edildi.eminim cenkte bir yaz nba idmanı yapsa cenkte ENAZ esranın bulunduğu seviyede forma giyerdi.[/quote:2ws90kam]


gerçekten bir çok basketbolcu cenkin söylediklerinin 3 katını söylüyor.cenk söylediyse ne olmuş
 

Üst