Türkiye'deki Ekonomik Kriz

Bu halk akpye her seçimde ne istediyse verdi,seçimlerden referandumlardan hep zaferle çıktılar,ne olursa olsun ne skandal yaşanırsa yaşansın akpden vazgeçmiyorlar,vazgeçmeyecekler.Çünkü akp halkı yansıtıyor,önümüzdeki seçimde de değişen birşey olmayacak,vatandaşlık alan mültecilerinde desteğiyle ve muhalefetinde resmen akpye seçimi kazandırmak için uğraşmasıyla yine gerçek muhaliflere hüsran düşecek,gerçek muhalif diyorum çünkü her muhalif gözükenin akp karşıtı olmadığını düşünüyorum,kendilerine verilen görev icabı muhalif rolü yapanlarda var,örnek vereyim dün chpde olupta akpyi eleştiren birinin istifa edip akpye üye olması.

Netekim bu günler bence bir proje olarak yıllar öncesinden belirlenmiş,yaşanan herşey akpnin iktidara gelmesi için yaşanmış,mesela o projede birkaç yıl içinde bir bahaneyle NATO'dan çıkmak varmıdır ? Kimbilir daha neler neler vardır
 
normal şartlarda imkansız olan akp nin tekrar kazanmasidir. ama işte normal şartlar yok ülkede. ne medyası bağımsız, ne yargısı bağımsız, nede muhalefeti muhalefet. akp ye oy verenler icin ise yorumum yok. allah akil fikir vermesin! onlarin akilli olmasina ihtiyacim yok. akil dogustandir. aile yapisi ,egitim vs etken.
 
Ekrem Imamogluna yapilanlar aslinda akp nin biz bittik,bu saatten sonra genetik kodumuz geregi ( allah peygamberi katarak ) ne kadar hile,hurda varsa yapmak, yapamassak ulkeden kacmak taktigidir. Kesin vermislerdir hakim,savcilara 1'er ev araba para sinirsiz..Sonuc olarak kendi ayaklarina siktilar. Biri cikmis Ekrem Imamoglu hakkinda rte ye benziyor demis.,.ve bu diyenler ya ağır spastiktir ya da gidip tedavi olsunlar. ikisinin eğitimi vizyonu düşünceleri yaşam tarzı her şeyi ama her şeyi zıt. Emre Belezoglu'nun fb formasi giyerken takim arkadaslarina yaptigi gibi... BIZ BITTIK BEYLER! :) akp nin geldigi nokta budur.
 

Üst