Uleb Cup | Galatasaray: 67 - Dynamo Moskova: 84

Sezon başından beri takımımızın oynadığı maçlarda çekilen resimleri arşivimde topluyorum.Ancak tarihimizin en önemli başarılarını elde ettiğimiz Final-Eight'ten bir tane resim bile yok.Resmi sitemiz zaten ligdeki son maçlarda resim koymuyordu.Bu tutumuna Uleb-Cup'ta da devam etti.Resim bulabileceğimiz bir internet sitesi var ise bilen arkadaşlar lütfen yazsınlar.Arşivimden resim isteyen arkadaşlara da hangi resimleri isterlerse yollayabilirim elimde olduğu kadarıyla..:)
 
arkadaşlar dikkat ediyorumher kez oyuncuları tebrik ediyor hiç koçu tebrik eden yok acaba niye bilmem ama teşekkürler murat hoca takımına inanmadığın için oyuncularını motive etmediğin için fatihi ve cemali hiç düşünmediğin içinoyun galatasarayın alhine giderken maça müdahele etmediğin için daha sayarım ama fazlada teşekkür bizi bozar eğer biraz kendine birazda oyunculara inansaydın en az final veya bir kupayla istanbula dönmen içten bile değildisanırım bütün enerjini play ofa sakladın bakalım o zaman geldiğinde performansın nasıl olucak bütün oyuncuları ama yalnız oyuncuları çok tebrik ediyorum
 
sevgili galatasraylı dostlar ben bu platformda yazılarımı özgürce yazacağım diye mutlu olmuştum ama görüyorum ki yazdığım sonuna kadar doğrulanmış yazılarımın bazı çıkarlar için birilerinin kalemşörlüğünü yapan insanlar tarafında engellenmeye çalışıldığını görüyorum o kalemşör arkadaş unutmasın ki ben ve benim gibi düşünler sayıca onlardan fazlayız ve bende kendisine şunu söylüyorum yeni sezonda kalemşörlüğünü yaptığın kişi bu kulüpte olmayacak ve sen sevgili kardeşim yalnız kalacaksın o zaman galatasarayın basketbol oynadığı salonların kapıları da sana kilitli olucak bu kulübü galatasaraaylılar yönetir ve galatasaraylılar her zaman nokta gibi sabit olur virgül gibi kıvrılmaz
 
Mithat Bey, lütfen kimseyi üstü kapalı suçlamayın. Kim kalemşörlük yapıyor? Kimin ne kişisel çıkarı var bundan?

"Ben ve benim gibi düşünenler sayıca onlardan fazlayız..." demişiniz ama kilitlenen konu başlığında Özyer gitsin mi kalsın mı anket sorusunu o ana kadar yanıtlayan 9 kişiden 8´i kalsın demiş, gitsin diyen ise malum.
Kimse Murat Özyer´i tebrik etmiyor demişiniz ama öküz altında buzağı aramanıza gerek yok. Takım bir bütün yöneticisinden hocasına, oyuncusundan malzemecisine kadar. Maçlarda Murat Özyer kadar oyuncular da hata yapıyor. Dee´nin yaptığı 8 top kaybının suçlusu (Yanlış anlaşılmasın Dee´ye tepki göstermiyorum asla, her oyuncunun kötü günü olabilir) ya da Cüneyt´in 1/8 attığı 3´lük yüzdesinin sorumlusu hoca mı? Hani yaşı genç arkadaşların skor taraftarlığı yapmalarına alıştık da bari sizin gibi kulübün ananelerini bilen, o geleneği lisemizden alan isimler bunu yapmasın.
 
İyi güzel de bu anket neden silindi daha biz göremeden...

Bence çok ayıp olmuş..Haa bizim forum yönetimi olarak istediğimiz ve beğendiğimiz konuları konuşabilirsiniz sadece diyorsanız eğer açıkça söyleyin de yavaş yavaş çekelim elimizi eteğimizi buradan..

Özgürce yorum yapılamayacak mı artık burada...
 
Anketi silen kişi ben değilim ama gördüğüm anda benim vereceğim tepki de farklı olmazdı.

Anketin neden silindiği aslında belli. Şu anda hoca değişikliğinin tartışılmasının bize katacağı hiçbir katma değer yok. Sezon başında en hararetli tartışmalar gene aynı konu üzerinde olmuştu özellikle Türkiye Kupası´nda yaşadığımız başarısızlık sonrası. O zaman ilgili konu başlığı silindi mi, hayır. Ancak şu anda takım için ligde en kritik dönem başlarken bu konuyu tartışmaya açmak ne kadar doğru? Eğer ortada bir saygısızlık varsa bu; bence konuyu silmek değil Murat Hoca ve ekibine yapılandır.

Sezon bittiğinde Murat Özyer hakkında bir anket düzenlenir de ilgili konu başlığı silinirse o zaman özgürlüklerin kısıtlandığı yönünde getirdiğiniz eleştiriye hak verebilirim.
 
Bizlere Final-Four yaşatan Murat Hoca hakkında bu kadar kötü düşünülüyorsa eğer;
Play-Out ızdırabını bizlere çektiren Halil Üner'e ne yapmalı tahmin edemiyorum açıkçası.
 
sevgili onur ben herşeyi açık ça söyleyen ve yazan bir insanım kimseden de çekinmem nasıl bir kritik dönemde olduğumuzu anlamadım takım final mi oynuyor yada yarı final maçına mı çıkıyor bizim amacımız bu sezon bu takımı şampiyon yapmak ve bunu yapmak için gerekli atraksiyon için yeterli zaman var EĞER O TOPİK KAPATILMASYDI sonucu çok merk ediyorum kimin az kimin çok görebilirdikfakat bunun için biraz cesur olmak lazım
 
kimse alınmasın gücenmesin forumdaki herkesin galatasaraylılığından şüphem yok birkaç admin dahil arkadaşı tanıdım ve insanlıklarından da şüphem yok ama bu forum asla özgür olmadı ve maalesef olmayacak ve açıkçası forumda bulunma nedenimiz başka eş değer basketbol bilgisi olan ve kültürü olan insanları içeren forum olmamasıdır..aynı türkiye gibi herşey hasır altına ..kol kırılır yen içinde kalır mı derler aynen öyle..ben buna ancak çok kritik zamanlarda katılırım(final öncesi ).ama burada karşıt görüşe tahammül yok bende oy kullansam kalsın dan kullanırdım açıkçası ama bu anketin kalkması bence de yersiz olmuş adam demiyor ki murat özyer adammı değil mi oylayalım..
bide benim merak ettiğim acaba forumda başlık açılınca forumun temelini yapan sisteme para mı veriyoruz yani bu kadar başlık açmaya karşı forum örmedim..foruma bi hafta girmiyorsun bi giriyorsun aynı başlıklar aynı şeyleri tartışıyorlar maçlarda olması bi sayfa başlıkla sezonu bitiririz :)(çok saçma başlıkları ayırıyorum yani başlıkların kilitlenmesine tümden karşı değilim )
 
benim kimseyle kişisel bir kavgam yok olmadı olmazda benim kavgam galatasarayın başarısı için ben bu kavga da maddi manevi bütün gücümle varım ben diyorum ki galatasaray daha iyi olan her şeye layık murat hocayla kişisel hiçbir sorun yaşamıyorum yaşamadım da ben diyorum ki galatasaray tekrar yenilmez armada olsun euro ligin değişmezi olsun avrupada korkulan ve saygı duyulan bir takım olsun basketbolun olduğu her yerde adı geçsin bunun için en iyi hoca olsun kalbur üstü oyuncular olsun bunun için paraysa para taraftarsa taraftar salonsa salon ne lazımsa hep en iyi olsun bunuda dile getirmenin ne suçu var oyuncunun formsuz olma şansı var ama hocanın yok olamazda galatasaray sezon başından beri iyi yönetilmiyor dedik suçlu olduk her iddaya girerim galatasaray badolanayı da yenerdi ama inanmadılar bunun suçlusu benmiyim yoksa takımı motive edemiyenler mi her oyuncu bir kişiyle sorunlu oyuncu isimleri değişiyor ama sorunlu oldukları kişi hep aynı şimdi şunuda idda ediyorum normal şartlarda galatasaray final oynaması lazım ama bu galatasaray için başarı değil bizim için başarı tektir o da şampiyonluktur . topiği kapatmak sorunu çözmez arkadaşlar sorunu yok sayarakta çözemezsiniz sorunu üstüne giderek fikir beyan ederek çözersiniz .murat hoca adam gibi adamdır iyi bir aile babasıdır .bunlar sonuna kadar doğru biz bunlara muhalefet değiliz ki bizde aynısını söylüyoruz bizim söylediğimiz şu an için galatasaray için yeterli değildir belki üç beş sene sonra galatasarayın aradığı koç olucaktır ama şu değil şimdi bu görüşün nesi yanlış
 
kapıtılan topic in kapatılması son derece yerinde bir karardır.şu an konuşulacak en son şeyi neden konuşalım ki forumda. playyoff lar başlayacak hocamı değiştireceğiz değişmeyeceğini herkes biliyor.neden bu kadar büyütüldü anlamış değilim ne yararı var takıma, oynculara,şampiyonluğumuza.yapıcı olun yıkıcı değil sezon sonunda değerlendirme yapılır herkes fikrini söyler.rakip takım taraftarlarının bile rahat rahat yazdığı bir forumda özgürlük olamadığı söyleniyor yorumu kendiniz yapın.
 
Bir kere Murat Özyer'in ne kötülüğünügörmüşüzki.Adam bizim takımımızı her sene yükseltti ve inanıyorumki bu yükseliş devam edecektir.
Selam iyi gün taraftarına !! ;)
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Bizlere Final-Four yaşatan Murat Hoca hakkında bu kadar kötü düşünülüyorsa eğer;
Play-Out ızdırabını bizlere çektiren Halil Üner'e ne yapmalı tahmin edemiyorum açıkçası.

Halil Üner'e zamanında yapılan yapıldı ama Halil hocanın elinde bu imkanlar hiç bir zaman olmadı.
 
ömer,

halil hocaya bu imkan verilmedi ama aynı halil hocanın eline de play out oynatıcak takım da verilmedi. kaldı ki halil hocanın eline fenerbahcenin verdiği imkanı daha kimse kimseye vermemiştir bu ülkede.
 
Ligin bitimine sayılı haftalar kaldı ve genel klasmanı kaçıncı sırada bitireceğimiz belli olacak önümüzdeki 5 maç sonucunda. Şubenin Efes gibi bir hamle yapmasını beklemek hayalcilik olur çünkü onların bu branşta oturmuş bir sistemleri var ve maddi güçleri bizimkiyle karşılaştırılamayacak kadar yüksek. Kaldı ki takımda göreve getirilen kişi (takımı tanıyan bir hoca olması nedeniyle tercih edildiğini tahmin ediyorum) yardımcı antrenör Ekrem Memnun. Bizim böyle (takımı tanıyan, şubenin içinde bulunan) bir alternatifimiz var mı? Şu anda kriz yönetimi (bana göre ortada bir kriz yok ama sunni kriz ortamı yaratılmaya çalışıldığı da vaka) devralabilecek kaç hoca var boşta? Ben biraz balık hafızalıyımdır kabul ediyorum, sezon sonuna doğru bir takımı devralıp, eldeki kadroyu değiştirmeden, birçok iddialı takım arasından sıyrılıp takımını şampiyon yapan hoca var mı?

Anketlerden sağlıklı sonuçlar elde edebilmek için; doğru zamanda, doğru yerde ve karma bir ortamda yapılması gerekir. Bir siyasi anket çalışmasını sadece İstanbul Fatih´te yaparsanız karşılaşacağınız sonuç farklı olur İstanbul Beyoğlu´nda yaparsanız farklı olur. Bir siyasi partinin kapatılma davasının açıldığı dönemde anket yaparsanız halkın tepkisi farklıdır, bir çete davasında toplum için hassas isimleri gözaltına aldığınız dönemde yaparsanız farklı olur. (Sadece örnek amaçlı verdim, lütfen olay siyasi yöne çekilmesin) Bunu bizim şubeye uyarladığımızda da; Darüşafaka yenilgisinden sonra açılacak olası bir ankette %40-50 oranında "hoca gitsin" oyu kullanılması muhtemelken ULEB´de Beşiktaş´ı elediğimiz anda bir anket açılsa en az %90 oranında "hoca kalsın" diyen çıkardı.

Çarpıcı örnekler vermek kavramayı kolaylaştırır. Onun için iletimi son bir örnekle noktalayım. Babanız annenizi aldatıyor. Bu bir gerçek ama bunu herkesin bulunduğu bir ortamda söylemek ne kadar doğru olur?

İletinin uzun olması halinde bir başına bir sonuna göz atanlar için iletinin özeti; en doğru kararı verebilmek için sezon sonunu beklemek gerektiğini düşünüyorum.
 
Burası bu kadar etkili bizim sözümüzün gectigi bir yer olsa sanırım suan

1Gercek bir 3 numara ile yabancı bir 5 numaraya sahip olurduk
2 Suanki sponsorumuz ülker olmazdı
3 Formamızı lescon üretmez (lescondan sikayetci degilim belirtiyim )

Buradaki yapılan bir anketle murat hoca gönderiliyosa vay bu klübün haline burası konuların istedıgı zaman acılıp medeni sekilde tartısabılıcegimiz bir forumsa mithat abinin anketinin hiç bir kimseye zararı yoktur. Sezon basından beride gördükkü bu forum kahile alınmıyo bunu samimi söylüyorum.Bana alınıyo diyen kimse pazartesi günü saat 21 .30 dönüsde takımı karıslıyoruz diye bir organisazyon varken habersizce bu dönüs 15 alınıyo vede haber verilmıyosa ne kadar kahile alındıgımızın sonucu burda yatmaktadır veya burda biz torinodaki 8 lı finalın ilk gününden itibaren buyuk heycanla beklerken galatasaray.org ilk haber florya günlügü ana sayfa resmi anlamsız bir taraftar resmi .

Gercekler ortada benım varmak istedıgım konu burda sadece biz kendi düsüncelerimizi söylüyoruz yine tekrar ediyorum kahile felanda alındıgımız yok . Mithat abinın anketi ile murat hocayı göndereceklerse bu yönetim zavallıdır kaldı ki ben olsaydım kalsın diye oy verirdim mithat abinin anketine !!!

(Mithat abi murat hoca sene sonu giderse lütfen ülker gitmelimi kalmalımı diye bir anket ac :) onlarıda yolla :) )
 
sevgili onur

ben tek isteğim galatasarayı zirvede görmek biz karar verdikten sonra galatasarayı çalıştırmak için koçlar sırada olur önemli olan bu değil murat hoca ülkeri şampiyon yaptığı sene acaba takımı sezon başı mı aldı futbol takımı hocasız şampiyonluğa koşuyor sorun hocanın gidip kalması değil sorun mantalite şunu rahat söyleye bilirim ki galatasrayda para her zaman vardır ben buna defalarca şahit oldum sorun parada değil sorun takım korkak ve silik basketbol oynamasında oyuncuların koça güveni yok aynı zamanda murat hocanında oyunculara güveni yok bunu son maçlarda yakınen görüyoruz benche bakmıyor bile beğenmediğimiz murat kaya biraz motive edilse sayı kırallığına oynar biliyorum şimdi çoğu kimse bu sözüme gülüyordur ama murat şuan bileği en düzgün türk oyuncuların başında geliyor .şimdide ali kardeşime sen topiği haksızca kilitledin eğer kilitlemeden önce benle mesajlaşsaydın belki bu kadar tepkili olmazdım o topiğin amacı belliydi ben senin türk basketteki yazılarınıda biliyorum o yüzden biz birbirimizi iyi tanırız ben burda hür irademle yazıyorum ben bu takıma çok inanıyorum murat hoca benim inancımın yarısı kadar inansa takım avrupadan kupayla döner ligin tozunu atardı ve şuna inan ben kapıyı kilitlersem o kapı açılmaz beni tanıyanlar bunu çok iyi bilirler bence sana yakışan kapattığın o topiği senin açmandır.böylece ne kadar objektif olduğunu her keze gösterirsin. her şey GALATASARAY için
 
@Mithat DURAN,inanın sizin o başarıya giden yerlerdeki düşüncelerinizi benimsemiyor değil forumda bulunanlar ama zaman ve potansiyel olarak hiç doğru olmaz.Adnan POLAT,Başkanda gelirgellemez bismillah hemen 2 branştaki hocayı göndermesi sizde hoş görürsünüzki abes kaçar.Heleki Avrupa da başarılı olmuş,ligde de birşeyler yapabilecek potansiyel varken bu radikal değişiklikler olmaz bu zamanda....

Ama şunu da belirtiyim ben şampiyonluk için ümitli değilim.Olamayız demiyorum,ama yapı olarak daha sağlam olmalıyız,şampiyonluk kolay değil....

Benim gönlümden Erman KUNTER geçiyor ne yalan sölim,inancım daha fazla kendisine öümüzdeki yıl olabilir.
 

Üst