O yıllardan kalan borçlar, ödenmeyen maaşlar domino etkisi yapıp bu yıllara kadar geliyor. Sonra suçlu mevcut yönetimler oluyor. O yüzdendir ki mevcut yönetimin bütçe konusunda ki tutumunu doğru buluyorum.
Evet yaptırdı, yaptırmadı diyen olmaz ama demek istediğim bütçenin olağan dışı şekilde şiştiği için.
Ergin hocanın ilk geldiği yıl bonservis vererek aldığım oyuncular;
Hawkins: 750 bin dolar
Aroyyo: 420 bin dolar
Marko: 500 bin dolar
ekstra bir oyuncu maaş bütçesi kadar bonservis ödedik sadece tek sezonda, yanlış mıyım?
Demini de bahsettim şimdi daha çok vurgulamak istiyorum.
Biz iki yıldır süper ligde şampiyon oluyoruz, 2 senedir de şampiyonlar ligine katılıyoruz. Bizim kulubümüzün borcu neden azalmıyor? Başarı varken borçlar düşmüyor muydu?
24 Nisan 2011 de bu başlığa ilk mesajı ben yazmışım.Bu yazımı yeni okudum ve dikkatimi şu çekti daha seçimden önce " Beklentim sportif başarı,sportif başarı,sportif başarı " yazmışım ve Aysal seçildikten sonra kürsüde konuşurken sizlere tek bir vaatte bulunabilirim " başarı,başarı,başarı " demişti.Bu güzel olayı yıllar sonra fark etmiş oldum.Sözünüde tuttu Aysal.Bu 3 isimden başka bir seçim şansım olmadığına göre listesi daha güçlü olan Ünal Aysal'ın seçimi kazanması daha iyi olur,zaten favori Ünal Aysal'dır.Daha önce Ünal Aysal'a güvenmiyorum demiştim hala güvenmiyorum,bazı endişelerim var,icraatlerini görmek lazım.Beklentilerim ise çok büyük,Adnan Polat gibi bir insandan sonra,Fenerbahçe'nin son yıllarda sinir bozucu başarılarından sonra ben çok büyük şeyler bekliyorum yeni yönetimden,başarıya açız.
Beklentilerim sportif başarı,sportif başarı,sportif başarı ... Her branşta şampiyonluk bekliyorum,her branşta Fenerbahçe'yi ezmemizi istiyorum.Medya önünde,hakemler karşısında ve federasyon karşısında çok daha güçlü bir Galatasaray yönetimi görmek istiyorum.Rakiplerimize karşı sert,kendi camiamıza karşı sıcak bir yönetim kurulu istiyorum.
Büyük ihtimalle Galatasaray'ın yeni başkanı olacak olan Ünal Aysal bey rakiplerini başarısından dolayı tebrik eden başkan değil rakipleri tarafından Galatasaray'ın başarısından dolayı tebrik edilen bir başkan olmalı.Son 10 yıl içinde Galatasaray başkanlarının Aziz Yıldırım karşısında kaybeden taraf olmasından acayip derecede rahatsızım.
Kendisinin başkanlığını çok beğenen biri olarak söylüyorum Bırakın artık bu adamın yakasını istemiyor işte adam tekrar başkan olmak defalarca da söyledi, mali durumu da o zamanla aynı durumda değil diye konuşulmuştu.
Kendisinin başkanlığını çok beğenen biri olarak söylüyorum Bırakın artık bu adamın yakasını istemiyor işte adam tekrar başkan olmak defalarca da söyledi, mali durumu da o zamanla aynı durumda değil diye konuşulmuştu.
Bu şarkı söylendi ve bitti...
İll zoru değil vizyon sundugunda red cevabı alınca gitti80 yaşını aştı ve ilk zoru gördüğünde hemen kaçıp gitmiş biri olarak aday olması imkansız.Ayrica çok akıllı ve zeki biri bu yükün altına girmek istemez.
Gizli gizli tupcuyle anlastiginda sen oradaydin galiba baya iyi biliyorsun ? Ne guzel kovdu evet sonrasinda gorduk takimin halini.Terim’in milli takimdan yolladigi Hamza olmasa o 4. yildizi ruyanda gorurdun sen.Zaten o sezondan sonra da Terim gelene kadar sampiyon olamadik.Ama ne guzel kovmustuFT olmadan herkes bir hiç aynen. Adnan Polat çağırdığında görevden kaçan efsane FT? Aynen..
Başkanı izin vermediği halde tescilli GS düşmanı tüpçü ile gizli gizli anlaşıp objektiflere mutluluk pozları veren, sonra da antrenmanda kovulan FT aynen.. Ne güzel kovmuştu ama
Aysal’ın hataları elbet olmuştur. Lâkin iktidarın hep zorluk çıkartması, getirilen yabancı sınırı, yönetim kurulunun yetki vermemesi vs de bunlarda büyük etkendir. İnşallah daha iyisi gelir. Gerçi “FT’yi geri getireceğim” dese, Ali Koç’u GS başkanı yapacak değişik bir güruh da mevcut. Allah fırsat vermesin.