• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünlülerle Çekilmiş Fotoğraflarınızı Paylaşın

Re: Ünlülerle Çekilmiş Resimlerinizi Paylaşın

3 sene once idi cekildigimiz zaman pek begenmiyorum bu fotomu ama sagol yine de. evet guzel dizi idi o zamanlar ki olayları bize aktaran bir dizi idi. :)

Nilay abla çok şeker çıkmışsın valla... : )

daha fazla guzelsin diye yazan olursa kanatlarım havalancak. :ehue

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
daha fazla guzelsin diye yazan olursa kanatlarım havalancak. :ehue
Daha çok beklersin Nilay... : )

Şaka bir yana bu resim aracılığı ile Hatırla Sevgili´yi hatırlattın ya, sağ olasın. İz bırakanlar unutulmaz...

delete

Kurtlar vadisinde İskender'in Kel olan adamıda Mersin'de oturuyor :)

Kurtlar vadisi Irak filminde Polatın Irağa girişti tartışıp öldürdüğü Iraklı peşmergeninde Pozcuda cafesi var..isim vermim reklam olmasın her gün orada :) ayrıca Muroda mersinli..

Vadiyi Mersinliler ayakta tutuyor :P

Erdem Akkaş' Alıntı:
Kurtlar vadisi Irak filminde Polatın Irağa girişti tartışıp öldürdüğü Iraklı peşmergeninde Pozcuda cafesi var..isim vermim reklam olmasın her gün orada :) ayrıca Muroda mersinli..

Vadiyi Mersinliler ayakta tutuyor :P

evet biliyorum o adamı cafede hep dışarıda oturuyor.
hep aynı pozisyon :)

Benden daha ünlü birini bulursam koyucam söz :)

:ehue :ehue

benimle fotoğrafın varsa koy işte.. şampiyon vardı bitane sen ben spree.. winner.. :)

Nede olsa basketbol duayeni maç için iddaya girdik formasına o gün bugündür bekliyorum :)

O mu basketbol duayeni kisiligi sıfır onu bilir onu soylerim. Antalya'nın dili olsa da konussa.

Antalyaya gerek yok Nilay. Galatasaray var.

Yok ona takılmadım yahu. Galatasarayda ve Galatasaraya yaptıkları yeter. Antalya çok sonra.

He evet o da var haklısın. Hic sevmiyorum bu adamı. Birde bizim evin burdan artist artist yuruyerek geciyordu. :)

Geri