Unutamadığımız Yerli Oyuncularımız

  • Konbuyu başlatan tracy McGRADY
  • Başlangıç tarihi
2000-2001 sezonu olsa gerek. Jardel'in olduğu yıl. Lazetic ve Jardel gibi iki adamın penaltı kaçırdığı gün. Emre'nin bizim forma ile Fener'e attığı son gol. Ümit'in bir penaltı atıp son dakika, penaltı atışlarında kaçırdığı gün. Jardel'in vurduğu top savunmaya çarpıp girdiği gün. Bu böyle gider...

Yerli olarakta Orhun'u unutamam. Br Kolej maçında ilk yarının bitimine saniyeler kala bomboş turnikeyi kaçırmıştı. Kimse yoktu önünde arkasında. Maçıda çok az bir farkla kaybetmiştik. Ama büyük kaptandı.
 
Orhun Ene düşme hattında olduğumuz sezon kariyerimi riske atamam diyerek gelmediği saniyede bizim için bitmiştir. Yazmayın.
 
Ömer Büyükaycan
Kerem Tunceri
Selim Demir-Bayrak adam olabilecekken dönemin yönetiminin büyük vefasızlık örneği ne kadar kırılsa hakkıdır,
Rüçhan Tamsöz-Sadece ismindeki ahenk bile yeter.
Asım Pars-Her maç üç beş defa steps nasıl yapılır dersi verirdi, ama güzel adamdı.
 
2014-2016 arasi Sinan Guler’i de yazacaktim da Gslilik damarimdan yazamiyorum,elim gitmiyor :(

abi samimi söylüyorum Sinan'ın üstüne adam tanımıyordum babamdan bile çok seviyordum herifi. her yere pp yapmıştım resimlerini, basket oynarken Sinan Güler derdim hep kendime. çok başkaydı o sevgi, o sevgiyi nasıl böyle bu kadar basit bir şekilde yok etti, o teveccühü nasıl bitirdi aklım almıyor. bu profesyonellik değil ya, bayrak adam olacaktı resmini salona asacaktık. çok ayıp etti çoook.
14-15 sezonu, 5.5 kişiyle 12 kişilik feneri tokatladığımız maç sakat ayağıyla 40 dakika çıkmadan oynamıştı. hatirliyorum, saha icinde izlemiştim ben maçı, Sinan arada bir yagizer hocaya hocam beni değiş diyordu, yagizer hoca ergin hocaya bakıp hayır yanıtını alınca değiştirmiyordu hagsgshsgsh o gün bir kere bile ah vah etmeden çıktı 40 dakika sakat ayakla oynadı, 2 ay sonra yarık kafayla galibiyet sayısını atıp feneri yine tokatladı. Sinan çok başkaydı abi, çok başkaydı. çok başkaydı ve çok ayıp etti, bu ayıbın büyük olmasının tek sebebi bu ayıbı Sinan'ın yapmış olmasıydı. Pide sırasındayken Allah'ım nolur takımda kalıyorum desin diye dualar ederken okumuştum fener'e gittiğini açıkladığı bildirisini. offf ulan off. gece gece dertlendik.
 
Hüseyin Buğdaycı diye biri vardı,pivot oynuyordu 2.02 lik boyuyla,o zamanlar takımı takip etmeye başladığım ilk yıllar,çocukluk dönemim yani,Teoman isimli birinide hatırlıyorum 2.06 boyundaydı galiba 4 numara oynuyordu.
 
Hüseyin Buğdaycı diye biri vardı,pivot oynuyordu 2.02 lik boyuyla,o zamanlar takımı takip etmeye başladığım ilk yıllar,çocukluk dönemim yani,Teoman isimli birinide hatırlıyorum 2.06 boyundaydı galiba 4 numara oynuyordu.
Teoman Öztürktü o vallahi bravo), Almanya'da yetişmiş bir oyuncuydu iyi hatırladınız 👍
Ayrıca üçlükçü 2/3 numarlar Selim Demir, Gökhan Üçoklar ve şutör 4 numara Burak Sezgin de ekleyelim.
 

Üst