B
benedict
Misafir
Recasner'ın 40 sayı attığı maçları hatırlıyorum. Çok kısaydı yanlış hatırlamıyorsan. 1.80 falan?
gordon' Alıntı:Bu butler şu paşabeahçeden getirilen adam mıydı?
Hayır Arda Abi,yine yanlış anladın.Supersport'ta 2-3 eski maç izledim.Ona göre yorum yaptım.Zaten yanlışmış.ARdaQue' Alıntı:koch' Alıntı:Şu Varese maçı konusunda bir noktada birleşsek güzel olacak.
Bir de benim bildiğim kadarıyla Lloyd Daniels Aydan hocanın vefatından sonraki sezon bize gelmişti.Takımın başında Tolga Tuğsavul vardı.ozzy' Alıntı:Varese maçını kaybetmiştik(7 sayı farkla). Lloyd o maçta (özellikle 2. yarıda) eline gelen her topu kendi kullanmış ve takımı yakmıştı. İkinci yarıda sadece 2 sayı atabilmişti.Disiplinsizliğine dayanamayan rahmetli koçumuz Aydan Siyavuş Lloyd' şutlamıştı.
Bahse konu maçın oynandığı 1997 sezonunda ben 20 yaşındaydım, sen ise 5 :shock:
Ne diyebilirim ki ....
BuRaKGS' Alıntı:koch=superdı abı adam basketı sevdırdı attıgı uclukler (ozellıkle fener)superdı
tolbert=ya o da super bı adamdı troy pılsener macında ılk yarıda 7/7 ucluk atmıstı harıkaydı
lollıs-hanglotten=ıkısı bırlıkte oynadı ve superdıler bızden sonra ıkısı de ulkere gıttı zaten
not=mujezenovıc vardı bıde mustafa kemal bıtımle gelmıstı o da cok degısık bı oyuncu belkı cok kotu oynuo gorunuodu ama her mac 15 sayı falan atardı
kkayacan' Alıntı:BuRaKGS' Alıntı:koch=superdı abı adam basketı sevdırdı attıgı uclukler (ozellıkle fener)superdı
tolbert=ya o da super bı adamdı troy pılsener macında ılk yarıda 7/7 ucluk atmıstı harıkaydı
lollıs-hanglotten=ıkısı bırlıkte oynadı ve superdıler bızden sonra ıkısı de ulkere gıttı zaten
not=mujezenovıc vardı bıde mustafa kemal bıtımle gelmıstı o da cok degısık bı oyuncu belkı cok kotu oynuo gorunuodu ama her mac 15 sayı falan atardı
Bence Mujezinovic hiç de kötü oynuyor gibi görünmüyordu. Ben sahada gördüklerimi beğenmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem FB koçu olan Murat Özgül, "Ligin en değerli oyuncusu Mujezinovic'tir" demişti.
Barış Yarar' Alıntı:bunların dışında bir de Brian Tolbert vardı.Kısa süre oynadı ama bir efsaneydi o.
sovereign' Alıntı:Müthiş adamdı Eldridge Recasner...
Acaip şut atardı...
Bizden sonra NBA yaptı zaten...