Üvey Evlat Değiller

Galatasaray Basketbol Şubesi Bir Dönem Basketbol Deyince İlk Akla gelendi .Dün gece Beko Basketbol Liginde Final maçı oynandı iki takım vardı sahada ve Galatasaray ismi yoktu dün.Maç sonuçlandığında 2 sezondur Ülker'in büyük desteğini arkasına alan Fenerbahçe Ülker üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.Biz ise Play Off ilk turunda elenmiştik hemde 3-0 gibi üzüntü verici bir sonuçla.Elendiğimiz Takım Telekom'du Bunca Yıllık maziye sahip Galatasaray,Toplasan 1000 taraftarı zor olan Türk Telekom'a böylesine acı bir şekilde elendi.

Galatasaray bir Futbol takımından ibaret değildir Galatasaray Spor Klübüdür Futboldaki takımın adı nasıl Galatasaraysa kürekteki Takım'da Galatasaraydır.O yüzden başarılı sayılmak sadece Futbolda Başarılı olmak olmamalı.Galatasaray Deyince bütün şuberler bir şemsiye altına toplanmalı.Ben merak ediyorum Futbol'da her sezon hedef şampiyonluk bana samimi bir şekilde Voleybol'da yada Erkek Basketbol takımında Şampiyonluk hedeflendiğini söyleyebilecek mi biri.Her sezon başında asıl hedef ligi iyi bir yerlerde bitirmektir çünkü Şampiyonluk Hedefleyen takımlar kurulmuyor amatör şubelerde.Küme Düşmeyelim,Birazda şans yanımızda olursa üst sıralarda oluruz hedefi var.

Önümüzdeki sezon artık üvey evlat olmamalı Basketbol şubemiz aslında bu bütün şubeler içinde geçerli.Şuan'a kadar önümüzdeki sezon bizi kimin çalıştıracağı bile belli değil.Bakın bişey söyleyecem hedefi olan takım nasılda belli ediyor kendini Efes Pilsen son 2 sezondur başarısız oldular bunun acısını çıkartmaya kararlılar hemen Ergin Ataman'ı getirdiler göreve ve hemen transfere başladılar.Çünkü gerçekten şampiyonluk hedefliyorlar.Bizim hedefimiz ne çok merak ediyorum Antrenörümüz belli değil transferde en ufak bir dedikodu bile yok bu nereye kadar sürecek.Önümüzdeki sezon'da Fenerbahçe ülker'in üst üste 3 kez şampiyon olmasınımı izleyeceğiz ..

Üvey Evlat değil Basketbol şubemiz inşallah Yönetimimiz ve Taraftarımız Basketbol Şubesine Takımı başarıya götürecek gerekli desteği verir.Çünkü bir kez Daha GALATASARAY futbol klübü değil spor klübüdür.

Bayram Kurtulmuş
 
Bana göre ülker fenerden elini çekse bu kadar bütçe kuracaklarını sanmıyorum. bana göre o takımın adıda 2 yıl üst üste şampiyon olanda fenerbahçe değildir. ülkerspordur. emin olun ülkerde fenere verdiği desteği bize verse bizde şampiyon oluruz. ben tam olarak bilmiyorum ama bana göre cafe crown'un verdi destek deve'de kulak kalır gibi geliyor bana. inşallah iyi bir sponsor bulunur klübe sahip çıkılır. ardından taraftar kombine alıp takıma destek verir. ama önce Galatasaray'lı iş adamları takıma destek vermeli mesela volaybolda fenerbahçe acıbadem. acıbademin sahibi fenerbaçe kongre üyesi ve fenerbahçeli takımına destek veriyor bizim iş adamlarımızda destek vermeli ardında taraftar her maçda arkasında durmalı ve kombine alarak klübe destek sağlamalı. yoksa böyle giderse biz hala cafe crown'un verdiği parayla her yıl play-off'ların ilk maçında elenip gidicez..
 
kusra bakmayın ama diceğim tek şey şudur...''aziz yıldırım'a sorun size bütün amatör branşlardaki sporcularını yedeklerine kadar ,boksörüne ,kürekçisine kadar teker teker sayar'' adam justin gatlin'le anlaşıyordu yüzüncü yıl için daha ne olsun
 
Deniz Baskın' Alıntı:
kusra bakmayın ama diceğim tek şey şudur...''aziz yıldırım'a sorun size bütün amatör branşlardaki sporcularını yedeklerine kadar ,boksörüne ,kürekçisine kadar teker teker sayar'' adam justin gatlin'le anlaşıyordu yüzüncü yıl için daha ne olsun
Bu da aziz yıldırım'ın amatör branşlara ne kadar önem verdiğini gösterir.Ya biz ne yapıyoruz? Kelimeleri kompozisyon haline getirip çok güzel sitem etmesini,ağlayıp sızlamasını vs. bunların hepsini gayet iyi yapıyoruz.Peki ne zaman bir şeyler yapıp üzerine ekledik? Senelerdir söylüyoruz destek verelim şöyle olsun böyle olsun belki evet bir kısmını yapıyoruz ama görüyoruz ki bu yeterli değil istediğimiz yerlere gelmek için. Son olarak lafla peynir ekmek gemisi yürümez biraz icraat gerek!
 
bana kalırsa bu sene basketbol şubesine verilen destek, futbol şubesine bile verilmedi ! nitekim kenar yönetimi, yürekleri büyük olanlar, birisi final oynadı, aslanlar gibi. diğerleri de, dünya nın en büyük kupasını getirdiler, bizi gururlandırdılar. bence destek fazlasıyla verilmiştir.
 
bana göre üvey evlat muamelesini en çok voleybol şubesi gördü(özellikle bayan).galatasarayın 2. ligde 2. senesini geçirmesi utanç duyulacak birşeydir.Şu şubeye doğru düzgün yatırım yapın yada kapatın!!
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
bana göre üvey evlat muamelesini en çok voleybol şubesi gördü(özellikle bayan).galatasarayın 2. ligde 2. senesini geçirmesi utanç duyulacak birşeydir.Şu şubeye doğru düzgün yatırım yapın yada kapatın!!
kapatmakmı ? yaşından büyük şeyler yazıyorsun kardeşim , yazmadan önce iyi düşün bence. laf olsun diye saçma sapan şeyler yazmayın. sen hayatta yokken bu şubeler açıktı , sen öleceksin ve bu şubeler hala devam edecek.
 
Cevdet Akay' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":t594g749]bana göre üvey evlat muamelesini en çok voleybol şubesi gördü(özellikle bayan).galatasarayın 2. ligde 2. senesini geçirmesi utanç duyulacak birşeydir.Şu şubeye doğru düzgün yatırım yapın yada kapatın!!
kapatmakmı ? yaşından büyük şeyler yazıyorsun kardeşim , yazmadan önce iyi düşün bence. laf olsun diye saçma sapan şeyler yazmayın. sen hayatta yokken bu şubeler açıktı , sen öleceksin ve bu şubeler hala devam edecek.[/quote:t594g749]
sence galatasarayın 2. ligde 2. senesini geçirmesi utanç duyulacak bişey değil mi?madem yatırım yapılmayacak kapatmak en iyi tercih(bence)
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Cevdet Akay":2es817e9][quote="Hüseyin Karaçil":2es817e9]bana göre üvey evlat muamelesini en çok voleybol şubesi gördü(özellikle bayan).galatasarayın 2. ligde 2. senesini geçirmesi utanç duyulacak birşeydir.Şu şubeye doğru düzgün yatırım yapın yada kapatın!!
kapatmakmı ? yaşından büyük şeyler yazıyorsun kardeşim , yazmadan önce iyi düşün bence. laf olsun diye saçma sapan şeyler yazmayın. sen hayatta yokken bu şubeler açıktı , sen öleceksin ve bu şubeler hala devam edecek.[/quote:2es817e9]
sence galatasarayın 2. ligde 2. senesini geçirmesi utanç duyulacak bişey değil mi?madem yatırım yapılmayacak kapatmak en iyi tercih(bence)[/quote:2es817e9]
Hüseyin kardeş sen geçen sene kurulan bayan voleybol takımını biliyormusn ? hiç maçlarına gittinmi ? hocamızı tanıyormusun ? Hocamız kendini voleybola adamış ve gerçek bir galatasaray taraftarıdır. ismi ise Reşat Arığ , voleybol camiasında bir araştır bakalım Reşat bey nasıl bir hocadır. Yapılan transferler ise 1. lige çıkmamıza yeterdi ( Elena hariç ) alınan yabancı oyuncular takıma uyum sağlayamadı ve sezonun ikinci yarısında tekrar transferler yapıldı. yeni oluşumlarda oyunu oturtabilmek için en az 2 sene gerekmektedir. bunları bilmeden yanlış yorumlar yapmayın lütfen.
 

Üst