Valentin sakatlandı

Önder Ç.

0
Yönetici
İdmanda ciddi bicimde sakatlanmıs. Uzun süre uzak kalabilir basketboldan.

Ögrenebildigim kadarıyla ayak bilegi cıkmıs,Halil hoca ilk anda oturtmus yerine sonra hastaneye kaldırılmış. Baglarda kopukluk varmış,kemikte de kırık olabilirmiş.Detayları yarın ögrenebilirz sanırım.
 
bu çok kötü oldu valentin ayak bileğinden sakattı ve bu sakatlık nedeniyle nba e gidemedi sakatlığı ciddiyde ve tupuğuna tam basamıyordu
gerçekten büyük şansızlık tam kendini buldu oynama fırsatı buldu maoral olarak ta çökmüştür
bugünkü maçta valentine moral vermek için ona tezahürat yapılsa iyi olur :(
 
ben de 6. sınıfın ortalarında ribaund alırken topuğumu çatlattım 6 ay spor yapamadım daha sonra masa tenisine başladım ve bu sene bıraktım, baskete başlayacağım yakında.
 
Valentin oynayacağı en hedef maçından önce sakatlandı.Çok büyük bir şanssızlık.Zaten takımın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.Önce Burak,şimdi Valentin.
Umarım basketbol hayatını fazla etkilemez.
 
yaw zaten bızım sansımız olsa basımızda halıl hoca olmazdı gene sansızlıklar bızı bıramıo gecmıs olsun valentın
 
inşallah ali emre nin yazdıkları dorudur.eer ilk yazılanlar doru ise atlatması çok uzun süre alır we eski haline dönmesi çok zor olur.tek ümit sonuçların elimize ii ulaşması.yani açıkçası bu sakatlığa inanmak içimden gelmio.çünkü efesteyken bile çok sewdiğim,sempati duyduğum bi oyuncuydu.ben de ciddi bi sakatlık sonucunda basketi klüp düzeyinde bırakmak zorunda kalıp sadece hobi olarak dewam ettiğimden dolayı az çok anlıyabiliyorum.çok büyük destek lazım.acil şifalar.
 
valentinden haberi olan varmı son durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
 

Üst