• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Van'a YARDIM ! Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:22
E

Erdal Can İçelli

Misafir
Ülkemizin şu zor günlerinde Deprem ile sarsıldık.Bir kez daha deprem gerçeğini yaşadık.Teknik konulara daha fazla girmeyeceğim (Çöken binaların sebepleri yada toplanılan deprem vergilerinin nerede olduğu gibi )Bizim derdimiz bize yeter bir tarafta Terör bir tarafta doğal afet ile karşı karşıyayız BİRLİK BERABERLİK günü daha fazla kenetlenmemiz gereken dönem.

Bütün ülkeler sözde yardıma hazırız ama yapılan somut bir şey yok her zaman ki gibi lafta kaldı.(Azerbaycan hariç )

Ve bu durumda bile kendi menfaatlerine çevirmeye çalışan şeref denilen nitelikten uzak insanlar ''Van'a yardım'' adı altında Pkk TERÖR ÖRGÜTÜNE para topluyorlar bunlara mahal vermemek adına ;

''Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız Türk Kızılayı’nın bağış ve iletişim hattı olan 168’i arayarak detaylı bilgi alabilecek. İsteyen vatandaşlarımız, 2868’e tüm operatörlerden bir boş kısa mesaj atarak 5 TL bağışta bulunabilecek. Tüm bankalardaki Türk Kızılayı hesaplarından ve www.kizilay.org.tr’den de bağış yapılabilecek. Ayni bağışlar Türk Kızılayı lojistik merkezleri ve şubeleri tarafından kabul edilecek.''

Ayrıca MNG KARGO Van'a eşya gönderecek olan yardımseverler ücretsiz kargo hizmetleri sunuyor.

http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com/ sitesinden de konuyla ilgili bilgileri alabilirsiniz

'ASIL ŞİMDİ VAN MÜNİT ZAMANI'' HERKESİ YARDIMA ÇAĞIRIYORUM DUYARLI OLALIM
BU ÜLKE BİZİM
BU TÜRKİYE BİZİM
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

Şimdi evet Kızılay'a vermeliyiz doğru. Ancak bu konuda milliyet ayrımı yapılmasının oldukça yanlış bir tutum olduğunu düşünüyorum. Dün gece sıcak evimizde otururken veya uyurken o İNSAN'lar soğukta göçükten kurtarılmayı beklediler ve belki de donarak öldüler. Şimdi bu İNSAN'ların milliyetinin herhangi bir önemi var mı? Onun için hümanist yaklaşımımızın milliyetçi damarımızın önünde olmasının şu anki sıkıntılı durumda bizim için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Herkesi elinden geldiğince Van'a yardıma davet ediyorum.

Site yönetimine teşekkür ederim duyarlı davranışlarından dolayı site girişine koydukları bilgilendirme resmi güzel olmuş.

Ptt'de ücretsiz kargo göndereceğini açıkladı.

Şimdi evet Kızılay'a vermeliyiz doğru. Ancak bu konuda milliyet ayrımı yapılmasının oldukça yanlış bir tutum olduğunu düşünüyorum. Dün gece sıcak evimizde otururken veya uyurken o İNSAN'lar soğukta göçükten kurtarılmayı beklediler ve belki de donarak öldüler. Şimdi bu İNSAN'ların milliyetinin herhangi bir önemi var mı? Onun için hümanist yaklaşımımızın milliyetçi damarımızın önünde olmasının şu anki sıkıntılı durumda bizim için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Herkesi elinden geldiğince Van'a yardıma davet ediyorum.

Tamamen katılıyorum yardım çağrısı yaparken böyle milliyetçi çağrı olması üzdü beni yani ordakilerin hepsi insan sonuçta bu bir doğal afet ve kendi ülkemizde oluyor ırkı ne olursa olsun ama yine de çok güzel bir konu..

YARDIM ADRESLERİ OTOBUS SIRKETLERI: bitlis taç: 444 1313 van gölü: 444 65 65 best van: 0 530 400 01 54 / 444 00 65 Kalkis noktalari ve saatleri 24 Ekim Pazartesi icin Istanbul Best van esenler otogar 11:00 Bitlis Taç Esenler 12:00, Bursa best van 11:00 ve 13:00 KARGOLAR: Yurtiçi Kargo – 444 99 99 MNG Kargo – 444 06 06

Burası Türkiye Cumhuriyeti. Van da bizim, Hakkari de, Tunceli de, Diyarbakır da.

Hepsi bizim evet, il il ilçe ilçe ama bu ilin vekilleri benim vekilim değil. Seçtikleri adamlar bu kara günlerinde onlar için ne yapıyor iyi gözlemlesinler..

Aynı bölgede kendine kurşun sıkılan asker enkaz kaldırıyor, polis yardıma koşuyor. Yakmaya çalıştıkları ambulanslar sirenlerini onlar için çaldırıyor.. Neyse.

Konuşulması gereken çok konu var ama şu an değil. Allah yardımcı olanların yardımlarını kabul etsin..

Türk Kızılay'ı İletişim bilgileri:
Ataç-1 Sokak No:32 Yenişehir/ANKARA
Tel: +90 312 430 23 00 (Pbx)
Fax: +90 312 430 01 75
E-mail: info@kizilay.org.tr

Kargo ücretsiz ama hangi adrese yollayalım diyenlere; VAN Kriz Masasi - Tel: 0432 214 83 81

2930′a AKUT yazan bir SMS mesaj ile AKUT’a 5TL katkıda bulunuyoruz
Pendik Belediyesi de yardım kampanyasına dahil oldu.Yapılacak yardımları kapınızdan alıyorlar.Detaylı bilgi için: 0216 444 76 35

istanbul Sarıyer çevresi için yardımları ENKA OKULLARI "Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye-Sarıyer" adresinde toplanıyor..

Tüm operatörlerden 2868'e boş bir mesaj (SMS) göndererek Kızılay'a 5 TL'lik destekte bulunabilirsiniz !!!

ATAŞEHİR BLD YETKİLİSİ ZEYNEP ÇETİNKAYA 0 2165705000

KADIKÖY BELEDİYESİ HASANPAŞA MERKEZ BİNADA YARDIMLARI TOPLUYOR. YAKINLARDA OTURANLARA DUYURULUR.

KADIKÖY BELEDİYESİ 0 216 542 50 55 TELEFON EDİN YARDIMLARI EVDEN TESLİM ALACAKLAR...

Kadıköy belediyesi, (Hasanpaşa Merkez Bina) yardım toplamaya başladı. Bilginize. Telefon No: 0216 542 50 55

ENKA MEZUNLAR DERNEĞİ yardımları "Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye, Sarıyer - İstanbul" adresinde topluyor

Kızılaya kan bağışı için Ankara 0312/ 245 45 00 - 430 18 14 Istanbul için 0216 / 517 08 00

VAN Kriz Masasi Tel: 0-432-214-83-81

Abuk subuk yorum gönderenlere milliyetçi denmez, faşist denir. Bunun en güzel örneğini de sosyal medyada gördük. Kardeşin, dostun, arkadaşın, ailen yani kısacası canımız ciğerimiz Van'da zorluk içinde.. Hadi Türkiye, hadi be güzel ülkem!

Geri