Duman'ın 2 yeni albümünü de Yasal olarak ttnetmuzik'den İndirebilirsiniz .
alev çolak' Alıntı:siz kimsiniz ya,ne adamı,ne utanması,ne osman aydın'ı?
neler çeviriliyor burda?
Süper bu adam ya :ehue :ehue .Emre Doğan Abi'me demiştim buradada diyorumalev çolak' Alıntı:siz kimsiniz ya,ne adamı,ne utanması,ne osman aydın'ı?
neler çeviriliyor burda?
Alperen Kaplan' Alıntı:Bakalım yukarıdaki mesaja da cevap verebilme seviyesizliğini gösterecek misin?
Alperen Kaplan' Alıntı:Alev,içimde kalmıştı sana birşey diyecektim ama çok utanıyorum.![]()
![]()
Meseleye gelecek olursak,Duman konu ile ilgili bir açıklama yapmış zaten. Açıklama yeterince de açıklayıcı olmuş. Seni rahatsız eden kısmı Kuran-i Kerim ile ilgili olmalı,öbür ateizm propagandası seni ilgilendirmez; o kendi görüşüdür.
Ayrıca senin gibi bir adamın yazısına cevap verdiğim için kendimden utanıyorum ama belli şeylerin insanlara yanlış aksettirilmemesi gerekiyor,bunun için ben de bunları yazıyorum.
Eren Aydın' Alıntı:Konserine gitmeyin sakın. Paranıza zamanınıza yazık. Zaten yarım saat şarkı söyledikten sonra sesi kısılıyor, enstürumanların sesi onun sesini bastırıyor. Sahneye 30 dakika geç çıkıp tepki gösterenlere' çok güzel kalabalık sağolsun' demesi ayrı bir olay. Herşeyi geçtim bir ton insan eski şarkılarını bilip severken, insanlar eski eski diye kendini yırtarken albüm tanıtımı ritminde yeni şarkılarını okuyor, en sona ise ağıza bir parmak bal çalmak için 3 tane eski şarkısını okuyor. Herşey para olmuş işte.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Eren Aydın":99sezv2o]Konserine gitmeyin sakın. Paranıza zamanınıza yazık. Zaten yarım saat şarkı söyledikten sonra sesi kısılıyor, enstürumanların sesi onun sesini bastırıyor. Sahneye 30 dakika geç çıkıp tepki gösterenlere' çok güzel kalabalık sağolsun' demesi ayrı bir olay. Herşeyi geçtim bir ton insan eski şarkılarını bilip severken, insanlar eski eski diye kendini yırtarken albüm tanıtımı ritminde yeni şarkılarını okuyor, en sona ise ağıza bir parmak bal çalmak için 3 tane eski şarkısını okuyor. Herşey para olmuş işte.
Eren Aydın' Alıntı:Yok ben marmaranınkıne gittim. Sahneden inip tekrar çıkma oyununu bizede oynadılar. İtü'dekinden çok haberim yok ama bizimkisi 1.5 saat e yakın sürdü. Sizin orada çok daha fazla sürmüş sanırım. O yüzden eleştirilerde sorun yok. Marmara'ya giden çoğu kişi 3 konser içinden en sıkıcısının Duman konseri olduğunu söyler sana.
Kerem SEÇER' Alıntı:Erencim Marmara'yı salla boşver. Şenlikleri liselileri ve gothic'leri eğlendirmek için kullanan bir ünideki konserden ne hayır gelir.
Kerem SEÇER' Alıntı:Erencim Marmara'yı salla boşver. Şenlikleri liselileri ve gothic'leri eğlendirmek için kullanan bir ünideki konserden ne hayır gelir.