Victor Nelsson

Potansiyelli, savruk olmayan, ayakları bir stoper için gayet yeterli, lider özellikli genç bir stoper aldık, kulübümüz için hayırlı olsun. Bu sezon ki transfer stratejisini genel olarak beğeniyorum. Bonservis verip düşük yıllık ücretli transferler yapmak çok daha mantıklı çünkü satış anlamında oyuncunun: "ben bu parayı orada alamam, gitmiyorum." demesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Bir de maaş bütçesini yükselten mahşerin 4 atlısından kurtulabilsek tadından yenmez...
 
Hakkında bilgim yok ama Danimarka Ligi'nden oyuncu alınmasına sıcak bakıyorum. Yaşı ve alacağı yıllık ücret gayet olumlu duruyor. Hoş geldin genç aslan.
 
"victor iyi işler yaptı. şimdi başka büyük bir kulüpte yeni bir maceraya başlayacak. doğru teklif geldiğinde ayrılmasını planlıyorduk ve o teklifi aldık. danimarka dışında bir kariyere hazır ve onun için gururluyuz."

kopenhag sportif direktörü peter christiansen
 
İş yoğunluğundan dolayı maçları, şuan özetler dışında pek takip edemediğim için hakkında yorum yapamıyorum ancak gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşlardan gelen yorumlar umut verici şekilde. Allah daim kılsın.
 
Marcao’nun bize geldigi halinden daha iyi bir stoperdir kendisi.Bonservisi konusunda elestiriler olabilir ancak Marcao’da Portekiz Ligi sonuncusundan 4m Euro’ya gelmisti.Kendisi yillardir Danimarka’nin en iyi takiminda uluslararasi turnuvalarda ciddi sureler almis bir isimdir ve yasi da henuz 22’dir.Ligimizde pozisyon bilgisi en iyi olan stoper kendisidir Vitor Hugoyla birlikte.
 
İnanılmaz güven veriyor. Yaptığı her iş doğru. Açık ara ligin en iyi stoperi. Yeni sözleşme yapıp 25 milyon euro fesih bedelini kaldırabilsek keşke.
 
Dünya'nın takriben son 40 ayında amiyane anlatarak ve elbette yumuşatarak 8 milyarlık niceliğin içerisinde poposunda ayı bağırmamış bir insan yok. Bu ortamda, kültürel alanın hegemonik yönü de derken ayrılmak için saha içinde; Galatasaray'ın resmi Avrupa maçında anlatımda bulunmak çok tehlikeli sularda yüzmek demek.
 
25 Milyon Euro’yu getiren alir.O da serbest kalma maddesi oldugu icin.Onun disinda bu kadar iyi bir stoper ve tamamen bu kulube karsi aidiyet duygusu yukseklerde olan bir oyuncuyu satmayi dusunmem bile.Anca kendisi gelip ben oynamak istemiyorum demesi lazim.
 
Galatasaray, kısa süre içinde Victor Nelsson'un sözleşmesini 2027'ye kadar uzatacak. Taraflar anlaşmaya vardı.Ayrıca Danimarkalı stoperin maaşına da önemli bir zam yapılacak. (Nicolo Schira)
 

Üst