• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Victor Osimhen

Çok şanslıyız en az bir sene daha izleyeceğiz.

Transferin detaylarını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 75 milyonluk release clause var ve sözleşmesinin son yılında. Bizimse bir bölümü taksitlere bölünmüş ve sonraki transferinden pay vererek 80 milyona bonservisini aldığımız söyleniyor. Elde nakit olmayınca mecburen bu şekilde alınmış şeklinde anladım. Osimhen transferi hem marka transfer hem de Arabistan yarımadası öncesi geçiş aşaması gibi görülen ülkemize pili bitmemiş ve düşüşe geçmemiş bir oyuncu gelmiş olması güzel bir gelişme. Bana kalırsa Avrupa açısından ne getirir bilemem ama bu transfer tek başına ligi getirir.

Diğer yandan kafamı karıştıran durumlardan biri Avrupa'da iş yapamazsak 3-4 sene sonra piyasasının ne olacağı sorusu. Umarım en az 5-6 sezon üst düzey performans gösterir ve bu soru aklımıza bile gelmez.

Arkadaşlar, Osimhen daha 26 yaşında. Napoli onu zaten 75 milyona almıştı, biz de aynı bonservis bedeliyle kadromuza kattık.

Bu arada adam 264 maçta 151 gol atmış; yani kötü performans göstermesi veya az gol atması gibi bir durum söz konusu değil.

Kalacagina hiç ihtimal vermiyordum ama kaldı hayırlı olsun.Umarim sakatlanmadan geçen yil verdiği performansin üstüne çıkar.Yonetim bu sene Sane'yi de alarak çok büyük iş yaptı, hala eksikler var ama bütçe kaldı mı bilmiyorum.Su haliyle ligde eziklerle ilk iki mucadelesi olur.Avrupa için her sene üstüne koyarak gitmeliyiz,illa bu sene başarı diye hesapsiz hamleler zarar verebilir.Bence sadece Nelson ve Cuesta'dan cikabilirsek iyi bir stoper alinabilir.Olmazsa da Metehan ve Arda'ya guvenecegiz artık.

Maliyet hesabını hiç düşünmüyorum. Fazlasıyla kazandıracaktır. İyi ki geldi karaoğlan.

Müthiş oyuncu, müthiş karakter... Evine tekrar hoşgeldin Victor James Osimhen 🫶

Vergi ve menejer ucreti hariç yıllık 21 milyon €.Yaklaşık 200 milyon€ toplam maliyet.

Geçen sene bu zamanlara yakın bu başlığı açmak kısmet olmuştu. O zaman 'kiralama' durumu bile herkesin küçük dilini yutturmuştu tüm Avrupa haber ajanslarında. Aradan geçen bir yıldan sonra şimdi de bonservisi ile bu topraklara getirmek hayal gibi ama gerçek. Victor Osimhen resmen Galatasaray'ın futbolcusu.
Osimhen'i sadece bir süperstar transferi değil, Galatasaray'ın Avrupa'ya açılan yolu olarak görüyorum. Onun buradaki mevcudiyeti diğer bütün ''imkansız'' görünen süperstar oyuncular için bir ihtimal yoludur.
Sonuç olarak aktif futbolun en iyi 3-4 forvetinden birini 25 yaşında getirdik. Üstelik oyuncu inanılmaz maaşları ve kulüpleri reddederek bizi istedi. Umarım sağlıklı ve başarılı bir kariyerle nice zaferlere ulaşırız birlikte.

Hayırlı olsun. Nice şampiyonluklara... Umarım Avrupa'da da özlediğimiz başarıları yakalarız.

Türk futbol tarihinin en büyük transferi olabilir.

Allah kaza sakatlık vermesin inşallah. Öyle büyük bir transfer ki sadece saha içinde değil transfer pazarında da elimizi güçlendiren bir hamle olduğuna inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Osimhen'i Galatasarayımıza kazandırdıkları için. Osimhen'de büyük saygıyı hak ediyor transfer aşamasında bizden yana gösterdiği aidiyet ve duruştan ötürü. Hoş geldin Aslanım❤️

Transfer videosu çokta çekmedi beni. Çok daha güzelini ve iyisini bekliyordum. Avrupa çapında konuşulacak bir video olmalıydı. Neyse hayırlı olsun..

Geri