Wilkinson Gönderildi mi ?

Interbasket'te yazılmış bu haber, dün bir arkadaşla konuştuk. Bizim gazeteler de oradan almış olmalı.

Muhtemelen de doğrudur.

Rancik varken çok gerekli görmüyorum kendisini. Yerine sert ve 5 oynayabilen bir uzun alınırsa iyi olur.
 
Wilkinson ı gönderip bi kaliteli uzun birde Fitch gibi bir oyuncu almamız şart çünkü takım bazen skor üretmekte gerçekten çok zorlanıyor.
 
Şu maçtan sonra anlaşıldıki kendisi kesinlikle gönderilmemeli.Mike çıkıp yerine Polat ya da Eren geçince inanılmaz sorun yaşadık reboundlarda.Şu durumda kesinlikle GÖNDERİLMEMELİ.
 
KSK maçında çektiğimiz ribaund sorununa bakarsak Wilkinson gönderilecekse 2,kalacaksa 1 tane çok iyi uzun gerekiyor takımımıza.
 
wilkinson gönderilirse çok ta üzülmem açıkcası yabancılar içinde en zayıf halka rancikle veya jasaitisle kıyas bile edilemez eğer yerine 2 kaliteli yabancı alınacaksa wilkinson derhal gitsin,katkısı yok denecek kadar az zaten....
 
Wilkinson'ın çenesine dikiş atılmış.Ben Wilkinson'ı seviyorum.Saf bir 5 numarayla birlikte çok daha verimli olacaktır.O yüzden kalmasını istiyorum.Umarım kalır.
 
Teramo basket maçında 35 dk oynadı ve 25 sayı kaydetti.saha içi 11 / 10 gibi yüksek bir oran tutturdu serbest atışlarda 5 / 5 attı ve 7 reb. aldı.
heralde bu performanstan sonra göndermeyi düşünmezler.
 
Bu Performans'tan sonra gitmesi gibi birşey sözkonusu olamaz heralde.Şu var bu performansı devam ederse gitmesi söz konusu olabilir kendisini aris falan istiyor diye haberler var,bu taliplerin sayısı artabilir.
 

Üst